- 6 Ocak 2021
- 7
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Seymaakeskinn
5. 16 değerim çıktı sizce hamile olabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve üzeri hamilelik sayılır 2 gün sonra tekrarlayın5. 16 değerim çıktı sizce hamile olabilir miyim?
Doktor sınır dedi ama daha deneme süreci 1 ay olacak sizce yeni oldugu ıcın mı değer boyle cıktı5 ve uzeri pozitif kabul ediliyo
5 ve üzeri hamilelik sayılır 2 gün sonra tekrarl
Kan testini mi5 ve üzeri hamilelik sayılır 2 gün sonra tekrarlayın
olmuşsa çok yeni o yüzden 2 gün sonra tekrarlayın diyorum iki katı artarak giderse kesinleşir zaten adetinize ne kadar varDoktor sınır dedi ama daha deneme süreci 1 ay olacak sizce yeni oldugu ıcın mı değer boyle cıktı
evetKan testini mi
Regl gununuz gecti mi ?Doktor sınır dedi ama daha deneme süreci 1 ay olacak sizce yeni oldugu ıcın mı değer boyle cıktı
Evet geçti ondan dolayı kan verdimRegl gununuz gecti mi ?
Neye gore kan verdiniz,belirtileriniz var miydi ?
2 3 günde artar mı hemenKan testini mi
Kac gun gecti yazmamissiniz bilmiyorum ama gec dollenme olmustur cok yenidir ondan deger sınırda cikmistir muhtemelen. Kan testini yaptirdiginiz yerde 2 gun sonra tekrar bhcg testi yaptirin 2 kati artmasi gerek degerin.Evet geçti ondan dolayı kan verdim
Normalde su sekilde Kasım 14 regl oldum sonra daha olmadım gecıktı tam 1 ay bıle olmadan deneme yaptık yanı deneme suresı nerden baksanız 3 hafta olmustur sağlık ocagında 8.3 cıktı hastanede 5. 16 cıktı doktor sınırda dedi 2 gun sonra tekrar cagırdı olabılır ıhtınalo varmı sızve ustunden zaten tam 1 ay gecmedı ılıskının 2 defa deneme olduKac gun gecti yazmamissiniz bilmiyorum ama gec dollenme olmustur cok yenidir ondan deger sınırda cikmistir muhtemelen. Kan testini yaptirdiginiz yerde 2 gun sonra tekrar bhcg testi yaptirin 2 kati artmasi gerek degerin.