• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Tugggbaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
30
9
1
Kızlar üç aydır eşimle çocuk denemeleri yapıyoruz ve biz yeni evliyiz ilişkiye girdikten sonra adetim düzensiz oldu ilk 7 ağustosta oldu sonra 4 Eylül de oldu. Bu ay da olmadım üçüncü günü bugün ama goguslerimde çok ağrı var sizce hamile olma ihtimalim nedir ?

Kızlar üç aydır eşimle çocuk denemeleri yapıyoruz ve biz yeni evliyiz ilişkiye girdikten sonra adetim düzensiz oldu ilk 7 ağustosta oldu sonra 4 Eylül de oldu. Bu ay da olmadım üçüncü günü bugün ama goguslerimde çok ağrı var sizce hamile olma ihtimalim nedir ?
Gününüz geçtiyse test yapabilirsiniz

Ben hep adet olacağım zaman ağrı oluyor o yüzden şüphelendim ve çocuk istiyoruz inşallah hamileyimdir 😍

Test yapın

Back