• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik?

giggles

Shady's back.🥴
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
13.059
49.303
528
Merhaba hanımlar

1 Temmuz tarihinde regl olmuştum. Ve 7-13 temmuz arası korunmadan ilişkiye girdik. Bir sonraki regl zamanım 28 temmuz görünüyor ve düzenli regl olurum. Dün idrardan gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Regl olacakmışım gibi karnımda, kasıklarımda ve belimde sancılar oluyor ve göğüslerim çok hassaslaştılar. Normalde regl olurken de göğüslerim bazen hassaslaşır ama bu sefer neredeyse duşta sudan bile rahatsız oluyorum. Sizce test yapmak için çok mu erken davrandım? Hamile olma ihtimalim var mıdır?

Erken yapmışsınız.
Son ilişki tarihine veya biliyorsanız yumurtlamanın üstüne en az 10 gün koyup test yapmalısınız. Ben bu şekilde adete bir hafta kala öğrendim, yumurtlama tarihimi biliyordum.
Emin değilseniz adeti bekleyin garanti olsun, hakkınızda hayırlısı 🤗

Erken yapmışsınız.
Son ilişki tarihine veya biliyorsanız yumurtlamanın üstüne en az 10 gün koyup test yapmalısınız. Ben bu şekilde adete bir hafta kala öğrendim, yumurtlama tarihimi biliyordum.
Emin değilseniz adeti bekleyin garanti olsun, hakkınızda hayırlısı 🤗
Peki belirti olması normal midir testte çıkmadan önce?

Peki belirti olması normal midir testte çıkmadan önce?
Belirtilere güvenmeyin korunmayı bırakınca vücut her türlü reaksiyonu gösteriyor bence. Misal bu yaşadıklarınız yumurtlama belirtisi de olabilir. Adet öncesi semptomlarda olabilir..
Hamile kaldığım ay hiç bir belirtim olmamıştı benim. Ondan önceki ay ise adete kadar devam eden kasık ağrım olmuştu hamileliğe yormuştum ama değilmiş mesela.

Belirtilere güvenmeyin korunmayı bırakınca vücut her türlü reaksiyonu gösteriyor bence. Misal bu yaşadıklarınız yumurtlama belirtisi de olabilir. Adet öncesi semptomlarda olabilir..
Hamile kaldığım ay hiç bir belirtim olmamıştı benim. Ondan önceki ay ise adete kadar devam eden kasık ağrım olmuştu hamileliğe yormuştum ama değilmiş mesela.
Teşekkür ederim cevabınız için.

merhaba adete 1 hafta kala öğrendim demissiniz bende oglumu öyle erken ogrenmistim cinsiyet nedir acaba 😌

Ayni senin gibiyim son regl 1 temmuz regl olucakmis gibi sancim oldu bir kac gun once gogusletim dort yada bes gundur hassas Sabah test yaptim negatif umudumu kaybettim cok yoruldum beklemekten 😞

Merhaba hanımlar

1 Temmuz tarihinde regl olmuştum. Ve 7-13 temmuz arası korunmadan ilişkiye girdik. Bir sonraki regl zamanım 28 temmuz görünüyor ve düzenli regl olurum. Dün idrardan gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Regl olacakmışım gibi karnımda, kasıklarımda ve belimde sancılar oluyor ve göğüslerim çok hassaslaştılar. Normalde regl olurken de göğüslerim bazen hassaslaşır ama bu sefer neredeyse duşta sudan bile rahatsız oluyorum. Sizce test yapmak için çok mu erken davrandım? Hamile olma ihtimalim var mıdır?
[/QUOTE
1.cisi çok erken daha neredeyse 7 gün var. 2cisi belirtilere takılmayın zaten her ay yasadığınız şeylermiş. Reglinizi bekleyin derim

Ayni senin gibiyim son regl 1 temmuz regl olucakmis gibi sancim oldu bir kac gun once gogusletim dort yada bes gundur hassas Sabah test yaptim negatif umudumu kaybettim cok yoruldum beklemekten 😞
Niye umudunuzu kaybediyorsunuz. Testi çok erken yapmışsınız. Tabiki negatif çıkar. Belirtilere gercekten takılıp kafanızı boşa yormayın. Hamilelik belirtisi diye bişey yok. Adet olursunuz yada adet olmaz hamile olursunuz. Bu kadar basit. Boşa stres yapıyorsunuz. Şimdi rahat olup adet tarihinizi bekleyin ümidimizi de boşuna kaybetmiş olmazsınız. Çünkü daha adetiniz gecikmedi

Back