Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubra08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
24
10
3
30
Merhaba Kızlar. Adetim 5 gün gecikti beta hcg 534 çıktı. Doktor tam emin konuşmadı. Dış gebelikte olabilir 2 gün sonra gel bakalım sağlıklı mı dedi. Aldı beni bi telaş uyuyamadım. İçimde bi sıkıntı var. Olmadı mı sanırım

Kötü düşünme hemen bi arkadaşımın daha düşüktü onada 4 gün sonra gel demişti yükselmişti bazen geç döllenme oluncada öyle olabiliyormuş sakin kötü düşünme pozitif düşün içini de rahat tut genellikle herkes bu şekilde diyor doktorlar inşallah olmuştur

Canım zaten kese gelişimi 5. Haftadan sonra gözüküyor diye biliyorum geç döllenme olmuş olabilir kötüye yorma bol bol dua et , bence hamilesin

Fazla takma doktorlarn söylediklerini kuzum benim de ilk 533 cıktı o değerle ruh hastası kalktı altan baktı sağlksz olabilir dedi 1 hafta snra bebisin kesesi herseyi göründü ozamandan bu zamana yok servikal gebelik yok o yok Bu demedikleri kalmadi bi gün acil de kalp atisi bile durmuş dediler dusun sen üzme kendini dua et rabbinden hayiirlisini iste insallah herşey yolunda gitcek

Değer hayet normal degil mineden boyle
korkuturlar anlam veremiyorum.
Benim de bes gün gecikme ile 454 tü, 3 gun sonra tekrar kan verdim iki bine yaklaşmış kese de gözükmüstu..
Sağlıkli günler dilerim

Canım meraba ıkı gun sonra bin olur ikş gun sonrada 1500ü gecer ve keseyi gorursunuz adet döngün kaç gun sürüyor yani 4 gun sonra 5 haftalık oluyorssn korkma normal bu değer

Hayırlı olsun ben 34le öğrendiğimde negatif demişti hemşire.
Takma sen onları 2 günde bir kan ver artış önemli öğrendiğin sayı değil.

Ben adetin 2. günü öğrendim 20ydi 6. günü 177ydi sonra arttı geçen hafta keseyi gördük çok şükür. Doktorlar kesi olmadan hep öyle konuşuyorlar moralini bozma

Merhabalar, benim adetimin 2.günüydü idrarda silik çıktı kan tahlili verdim 48.8 çıktı. Benim de moralim bozuldu hemen acaba başka bir şey mi var diye. Sonra hemen sakin ol dedim geç döllenme olabilir vs diye. Yarın tekrar kan vericem Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…