• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Nuurkah

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
310
145
18
Merhaba arkadaşlar ben 17 nisanda kürtaj oldum bebeğim gelişemediği için 10.haftada alındı. 28 nisanda içeride kürtaj sonrası pıhtı kaldığı için vakumla çekildi. Doktorum 3ay koruma verdi 2 adet geçti bu ay ki adetten sonra bitiyor zaman. Ama afedersiniz ben 2 kere korunmasız ilişki yaşadım 2.adetim bittikten hemen sonra ilikinde hemen wc ye gittim ama 2.sinde hemen gitmedim nasıl olsa bu ay süre bitiyor diye .hamile kalma durumu olabilir mi? Tecrübesi olanlar yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar ben 17 nisanda kürtaj oldum bebeğim gelişemediği için 10.haftada alındı. 28 nisanda içeride kürtaj sonrası pıhtı kaldığı için vakumla çekildi. Doktorum 3ay koruma verdi 2 adet geçti bu ay ki adetten sonra bitiyor zaman. Ama afedersiniz ben 2 kere korunmasız ilişki yaşadım 2.adetim bittikten hemen sonra ilikinde hemen wc ye gittim ama 2.sinde hemen gitmedim nasıl olsa bu ay süre bitiyor diye .hamile kalma durumu olabilir mi? Tecrübesi olanlar yazabilir mi
Canim benim yaa Allah hayirlisini nasip etsin insallah. Bak benim sorun vardi ilk hamileligimde 6 aylikti dogum yaptim kaybettim. Ikincisi icin 3 ay bekle dedi doktor resmen gun saydim ve 3 ay doldugu gun basladim calismalara ve o ay hamile kaldim cok sukur. Olur tabii ki neden olmasin seninki cok daha kucukmus insallah hamilesindir :)

Yaa inşaAllah çok istiyorum Bi taraftanda tam temmuzun 17 si olmadan olursa birşey olurmu diye korkuyorum da.. İnsan bikere yaşayınca gerçekten kafası çok dolu oluyormuş ☹️

Dün gece rüya bile gördüm rüyamda erkek yemyeşil gözlü bebiş doğurmuşum artık ne kadar kafaya takmışsam😀

Yaa inşaAllah çok istiyorum Bi taraftanda tam temmuzun 17 si olmadan olursa birşey olurmu diye korkuyorum da.. İnsan bikere yaşayınca gerçekten kafası çok dolu oluyormuş ☹
Cok iyi anliyorum seni insanlar bana cok cesaretlisin boyle biseyden sonra hemen hamile kaldin korkmadan diyolardi. Benim ise duygum yarim kalmis hayallerimi tamamlamakti. Insan biran once o boslugun yeniden dolmasini istiyor. Ama rahat ol canim stres yapma sakin ha 17 ha 4 7 farketmez bence. Biraz yediklerini vitaminli ve kuvvetli seyler ye. Yogurt peynir gibi seyler iyi geliyomus benim doktorun dedigine gore. Guzel olacak insallah 🤲 rabbim bir daha da boyle biseyle sinamasin ben inaniyorum 🤗

Dün gece rüya bile gördüm rüyamda erkek yemyeşil gözlü bebiş doğurmuşum artık ne kadar kafaya takmışsam😀
Hayir olsun insallah :) ben de ne ruyalar gorurdum o donem ama o zaman ruyamda gordugum cocuk suanki oglumla ayni 😄

Back