Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaysee06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
18
4
86
2.çocuğu düşünüyoruz ama kardeşiyle kaç yaş farkı olmalı sizce? kızım 1.5 yaşında ben 33 yaşındayım malum yaş daha fazla geçemeden tekrar çocuk sahibi olmak istiyoruz ama korkularım var ve önerilerinize ihtiyacım var

Valla sana pek yardimci olamiycam benim oglum 2.5 yasinda bizde 1-2 aydir istiyoruz 2. Cocuk bugun test yaptim negatif ama uzulemiyorum. Benimki 2.5 yasinda oldugu halde sevindi icimin bir yani bugun ki oglum en azindan 1 ay daha büyük olucak dogum olcagi zaman.2.5 ta bile acaba diyorsam 1.5 benim icin imkansiz ama ben dusunmem bir baskasi düşünür belki daha erkenden yapar. Önemli olan sen yapabilcegini dusunuyor musun?veya yavrun zor bi cocuk mu eger kolaysa isinde daha kolay demektir :)

Ben bir anne değilim ama geçen gün biyerde okumuştum çocukların fiziksel ve beyinsel gelişme çağları 3 yaşına kadr olduğu için sizin belirttiğiniz yaş pek uygun değil anneye en çok ihtiyacı olan yaşı suanda ama sizin kendi yaşınız şuan bence bir sene daha beklemeniz yinede siz bilirsiniz

Hareketli bi çocuk değil ama insan yinede korkuyo teşekkür ederim tavsiye için

Evet bende 4 yaş olarak okumuştum bi yerde ama yaşımdan dolayı bian önce olsun istiyodum biraz daha ertelenecek bu gidişle teşekkürler

burada iş size düşüyor kendine güveniyorsanız yapın
Herkesin tecrübesi farklı olur mesela birisi çok zor geçirirken belki siz rahat geçireceksiniz kızınız hemen alışck vs
Ben olsam yapardım sanırm yaşım daha İlerlemeden Allah yardım eder ilk zamanlar biraz yorucu olsada zaman bu geçer

Bende senin gibiyim kardeşim oğlum 3 yaşında 5 aydır deniyoruz ikinci çocuğu ama olmuyo bu ay kafadan sildim akışına bırakıcam oğlum çok yaramaz kaynanam babası kayınpederim çok yüz veriyolar çok sinir oluyorum oğlumu istediğim gibi yetiştiremiyorum çok abartıyolar o yüzden bunlardan ayrılıncamı yapsam diyorum yoksa yapimmi 2inciyi kararsızım yapsak bunlar gene yüzvercek sinir olcam kavga çıkıcak bi yandanda yapsam oğlum belki sakinleşir ayyy derdimiz bitmiyoki inşallah bunlardan ayrılırızda çocuklarımı tek başıma büyütürüm

Sanırım ben bu konuda şanslıyım eşim, annem, kayınvalidem bu konuda çok yardımcı oluyolar aslında bu düşünce biraz onların sayesinde oldu. İnşallah sizede en kısa zamanda güzel şeyler olur çok kafaya takmamak gerekir herşey olacağına varıyor nede olsa

İnşallah teşekkürler destek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…