• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Aysoooo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
7
0
1
28
Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ben 20 gun once kan testi yaptrdim hic birsey cikmadi dun yaptrdim 5997 deger cikti ebe 5 haftalik hamilesin dedi ama bu 20 gunun icin de 5 hafta olmuyoki sizce de yuksek cikmamsmi ikiz gebelik olabilirmi sizce

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ben 20 gun once kan testi yaptrdim hic birsey cikmadi dun yaptrdim 5997 deger cikti ebe 5 haftalik hamilesin dedi ama bu 20 gunun icin de 5 hafta olmuyoki sizce de yuksek cikmamsmi ikiz gebelik olabilirmi sizce
Canim beta yukseldigi andan hesaplanmiyor. Adetinin ilk gununden 5 haftalik oluyodur.

Canm benim adetim 14nisan ozaman benim hamileligim haftasi daha fazla olmasi gerekmiyomu 20 gun ara ile test yapildi deger 5 haftaligi gosteriyo iki test arasnda 5 hafta yok iste

Canim benim adetim 14 nisan ozman benim haftam daha fazla olmasi gerekmiyomu 20 gun ara ile test yapıldi 5 hafta dendi o yirmi gunun icinde 5 hafta yok nasl 5 haftalik oluyo

Back