Kizlar gecen ay aşılama yaptırdım malesefki tutmadı dr ignelerin etkisi devam eder bu ayda dedi birde klomen verdi kullandim yumirtalarima bakti hersey yolunda dedi simdi normalde ben 26 en geç 27 gunde bor olurum bügün 29 günüm ve halen adet olmadim adet belirtimde yok hamilelik belirtimde yok sadece agzimda sürekli acı bir tat var okadar test yapmaya korkuyorum aşlamadan sonra normal.hamile kalan varmi yardım
10 gündür uçları çok acıyordu simdi bi kaç gündür hafif hafif sızlama var birde arada kasiklarimda bi batma oluyor sonra geçiyor korkuyirum test yapmaya negatif çıkar diye
10 gündür uçları çok acıyordu simdi bi kaç gündür hafif hafif sızlama var birde arada kasiklarimda bi batma oluyor sonra geçiyor korkuyirum test yapmaya negatif çıkar diye
Test yapmaya korkuyorsun ama acaba hasta olacakmıyım olmayacakmıyım stresi daha kötü canım. Strestende gecikirsin. Biran önce sonucu öğren ki ona göre bir yol izle. Vitaminlerini kullanmaya başla.
Test yapmaya korkuyorsun ama acaba hasta olacakmıyım olmayacakmıyım stresi daha kötü canım. Strestende gecikirsin. Biran önce sonucu öğren ki ona göre bir yol izle. Vitaminlerini kullanmaya başla.