S Semaylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2019 59 19 3 26 28 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaylmz #1 İyi günler doktor bana fitil verdi aceba fitil kullanırken ilişkiye girebilirmiyim bana bunla ilgili bilgi verilmedi yardımcı olursanız sevinirim
İyi günler doktor bana fitil verdi aceba fitil kullanırken ilişkiye girebilirmiyim bana bunla ilgili bilgi verilmedi yardımcı olursanız sevinirim
P Payment00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2017 2.499 3.871 63 28 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaylmz #2 Girebilirsin ama girmesen daha iyi olur.
S Semaylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2019 59 19 3 26 28 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaylmz #3 Gizemli02 .!.: Girebilirsin ama girmesen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cocuk sahibi olmayı cok istiyorum
Gizemli02 .!.: Girebilirsin ama girmesen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cocuk sahibi olmayı cok istiyorum
P Payment00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2017 2.499 3.871 63 28 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaylmz #4 Semaylmz .!.: Cocuk sahibi olmayı cok istiyorum Genişletmek için tıkla... Anladim canimda tedavini olduktan sonra daha saglikli olur diye dedim.yoksa gebelik olacaksa hicbisey engel deil
Semaylmz .!.: Cocuk sahibi olmayı cok istiyorum Genişletmek için tıkla... Anladim canimda tedavini olduktan sonra daha saglikli olur diye dedim.yoksa gebelik olacaksa hicbisey engel deil
S Semaylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2019 59 19 3 26 29 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaylmz #5 Gizemli02 .!.: Anladim canimda tedavini olduktan sonra daha saglikli olur diye dedim.yoksa gebelik olacaksa hicbisey engel deil Genişletmek için tıkla... Tamm canm bede öylr düşündüm bitsin öyle olur bide perşembe günü adet görcem fitile o zaman ara verip bittikten sonrakullanım demi
Gizemli02 .!.: Anladim canimda tedavini olduktan sonra daha saglikli olur diye dedim.yoksa gebelik olacaksa hicbisey engel deil Genişletmek için tıkla... Tamm canm bede öylr düşündüm bitsin öyle olur bide perşembe günü adet görcem fitile o zaman ara verip bittikten sonrakullanım demi
P Payment00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2017 2.499 3.871 63 29 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaylmz #6 Semaylmz .!.: Tamm canm bede öylr düşündüm bitsin öyle olur bide perşembe günü adet görcem fitile o zaman ara verip bittikten sonrakullanım demi Genişletmek için tıkla... Tabiki adetli kullanma sakin.zaten tahminimce yumurtlamaya kadar fitil biter.
Semaylmz .!.: Tamm canm bede öylr düşündüm bitsin öyle olur bide perşembe günü adet görcem fitile o zaman ara verip bittikten sonrakullanım demi Genişletmek için tıkla... Tabiki adetli kullanma sakin.zaten tahminimce yumurtlamaya kadar fitil biter.