Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kralico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
4
3
1
Merhaba hanımlar ben pko hamilelik için folik asit öneriyorlar . Böyle hasta olup hamilelik için bişey yapıp sonuç alan varsa yardım edebilir mi

Pko icin de oluyor mu bilmiyorum canim, ama ari sutu-polen-propolis karisimi kullananlar var kulupte bir de çuha cicegi yagi. Sen ikisini de kullananlarin yorumlarini kendin oku istersen. Ben de bi sikinti yok ama bir ay sonra asilama yaptiracagim. Yumurta kalitem artsin die propolis iciyorum her gun, esim de sperm sayisi icin iciyor. Allah en kisa zamanda dilegine kavustursun. Cok iyi bi anne olman dilegiyle☺

Teşekkür ederim inşallah sen de bir an önce kavuşursun bebeğine :)

Merhaba hanımlar ben pko hamilelik için folik asit öneriyorlar . Böyle hasta olup hamilelik için bişey yapıp sonuç alan varsa yardım edebilir mi
canım bende çok düşük pco vardı. 16 aydır tedavi görüyordum. başlarda normal follik asit kullanmıştım. Ama zaman geçtikçe olmayınca inofolic şase içmeye başladım. sonra aşılama tedavisinde gynositol vermişti doktorum. tabi yine tutmamıştım. ben ilaçlara ara verip gynositole devam etmiştim follik asit diye sadece onu içiyorum. ovü testiyle 2.ayımda kendiliğinden hamile kaldım. onun etkisi olduğunu düşünüyorum. çünkü çok güzel bi follik asit ilacı bi araştırmanda fayda var.

Denicem canım işe yarar umarım

Gerçekten mi yaa bende gynositol kullandım geçen ay . 11. Gün yumurtladım . Ama olmadı . Bu ayda klomen çatlama iğnesi verdi bekliyorum .. hiç içmedim bu ay gynositol ilacı . Doktor şakın bırakma onu dediği halde içmedim. devam edeyim o zaman

Hamilesin ne aklı arıyorsun hayırlı uğurlu olsun
Yaa son adet 12 Mayıs adetten sonra 3 ilişki oldu sadece ayrıca pko var bende ama daha önce Doğum yaptığım İÇİN eskisi gibi olmadığını söyledi doktor ayrıca Çarşamba doktora kontrole gittim bir tane yumurta vardı oluşmuş çatlatma iğnesi verdi onu da dün vurdum kendime bu geceyi değerlendirecektim

Canim çatlama iğnesi vurulduğunu desene . Çatlama iğnesinin pozitif çıkarma özelliği var . 10-12 gün boyunca pozitif cikiyo . Yalancı pozitif yanı sen iliskine devam et

Merhaba hanımlar 18 haftalık hamileyim cinsiyetini geçen hafta öğrenmek için gittim göstermedi ama doktorum kız gibi görüyorum emin değilim dedi böyle yaşayan oldu mu hiç yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…