Hamilelik

Lgseker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
2
0
1
33
Kızlar 10 haftalik hamileyim göğüs ağrılarım vardı onlarda geçti aça bebeğe bir şey mi oldu bi kez düşük yaptım korkuyorum ondan

Kızlar 10 haftalik hamileyim göğüs ağrılarım vardı onlarda geçti aça bebeğe bir şey mi oldu bi kez düşük yaptım korkuyorum ondan
Canim benim de ara ara geçiyor ağrı hassasiyet ki 18haftalik hamileyim su an yine başladı 2 gündür.
Icin rahat etmiyorsa bir doktora görün derim ama kalbinigönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım mübarek cuma gunu hurmetine.

Normalde ben hamileci rahat geçiyorum bulantı kusma baş dönmesi hiç biri olmadı sadece göğüs agrım vardı öyle hissediyordum o da geçince insan tedirgin oluyor doktorda hep gelme diyor ondan

Normalde ben hamileci rahat geçiyorum bulantı kusma baş dönmesi hiç biri olmadı sadece göğüs agrım vardı öyle hissediyordum o da geçince insan tedirgin oluyor doktorda hep gelme diyor ondan
Başka doktora git o zaman canım.
Kontrolunencok daha var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…