Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetliyken nasıl ilişkiye girdin ve nasıl içine boşaldı? Kanamayla gitti zaten o meni. Yerleşme olmaz kanama zamanı.Bayanlar ben adetimin ikinci gunu iliskiye girdim ve esim icime bosaldi suanda karnim sis kasiklarim belim ve sirtim cok agriyor kabizlik soz konusu normalde hic boyle seyler yasamam hamilemiyim ve sizce gebelik testini ne zaman yapmaliyim
Esim istedi normalde pek tasvip etmem ilk defa oldu zaten umarim oyledir tesekkur ederimAdetliyken nasıl ilişkiye girdin ve nasıl içine boşaldı? Kanamayla gitti zaten o meni. Yerleşme olmaz kanama zamanı.
Canm çok tehlikeli. Rahim enfeksiyona açık durumda ve enfeksiyon kaparsın Eşinde senn o halinde bile anlayış göstermemiş ne diyim inşallah sana bişey olmaz enfeksiyon kapmazsınn eşin kaparda hatasını anlar inşallahEsim istedi normalde pek tasvip etmem ilk defa oldu zaten umarim oyledir tesekkur ederim
İnsallah canim benim cok haklisin bir daha kesinlikle yapmam zaten suan da tek korkum gebelik cocuga hazir degiliz henuz cunkuCanm çok tehlikeli. Rahim enfeksiyona açık durumda ve enfeksiyon kaparsın Eşinde senn o halinde bile anlayış göstermemiş ne diyim inşallah sana bişey olmaz enfeksiyon kapmazsınn eşin kaparda hatasını anlar inşallah
Adetin kaç gün sürüyor ve lekelenme tarzında mıydı kanaman. Hamile kalma ihtimali çok düşük canm sperm 3 gün canlı kalabiliyor erken yumurtlama olursa ve bazen sperm daha uzun süre canlı kalabiliyor. Bu 2 ihtimal olursa kalırsın. Çok düşük Bi ihtimal görüyorum tabi rabbim nasip ederse olmayacak diye bişey yokİnsallah canim benim cok haklisin bir daha kesinlikle yapmam zaten suan da tek korkum gebelik cocuga hazir degiliz henuz cunku
Canim adetim 7 gun suruyor leke seklinde gelmez hep yogun gelir bosalmada ben ustundeyken gercekteslesti etkisi olur mu bilmem tabii.Adetin kaç gün sürüyor ve lekelenme tarzında mıydı kanaman. Hamile kalma ihtimali çok düşük canm sperm 3 gün canlı kalabiliyor erken yumurtlama olursa ve bazen sperm daha uzun süre canlı kalabiliyor. Bu 2 ihtimal olursa kalırsın. Çok düşük Bi ihtimal görüyorum tabi rabbim nasip ederse olmayacak diye bişey yok
Bende oyle dusunuyorum ama bu bel kasik agrilari suphelendirdi beniHamile kalmaniz coooook zor. Dollenmemis yumurtalar atilirken ayni anda yumurtlamis olmaniz imkansiza yakin bir ihtimal
O zaman ihtimal yok canm rahat ol sen korktuğun için psikolojik olarak belirti yaşamışsındırCanim adetim 7 gun suruyor leke seklinde gelmez hep yogun gelir bosalmada ben ustundeyken gercekteslesti etkisi olur mu bilmem tabii.
Eğer yumurtlamaniz duzenliyse hamile kalmazsınız ayrıca böyle durumlarda gebeliğin sağlıklı olmadığını okumuştum boşuna değil adetliyken birliktelik bolmaz uyarısı. Dikkate alın bunu enfeksiyon kalabilirsiniz ayrıca eşiniz de kapabilirBayanlar ben adetimin ikinci gunu iliskiye girdim ve esim icime bosaldi suanda karnim sis kasiklarim belim ve sirtim cok agriyor kabizlik soz konusu normalde hic boyle seyler yasamam hamilemiyim ve sizce gebelik testini ne zaman yapmaliyim
İnsallah oyledir canim benim tesekkur ederimO zaman ihtimal yok canm rahat ol sen korktuğun için psikolojik olarak belirti yaşamışsındır
Haklisiniz umarim kalmamisimdirEğer yumurtlamaniz duzenliyse hamile kalmazsınız ayrıca böyle durumlarda gebeliğin sağlıklı olmadığını okumuştum boşuna değil adetliyken birliktelik bolmaz uyarısı. Dikkate alın bunu enfeksiyon kalabilirsiniz ayrıca eşiniz de kapabilir