• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Glcngs3358

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
4
0
1
31
Merhaba benim adetime 5 gün kala kahverengi pembe akintim başladı bu ay hamilelik icin çok umitliydim o yüzden yerleşme kanaması olabilir dedim şu an adetime 2 gün kaldı hala leke devam ediyor boyle birşey yasayanvarm

Teste de guvenemedim yanlis sonuclar çıkabiliyormus belki de negatif çıkar diye cesaret edemiyorum

İki sabah üst üste böyle çıktı adete beş gün kala sizce gebelik var mı hamilelik olmadığında hiç pembelik çıkmaz diyorlar ama sizce doğru mu

Eklentiler

• FA9F0FA4-BAE0-4FD6-921A-04571F5F072E.jpeg
    FA9F0FA4-BAE0-4FD6-921A-04571F5F072E.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 87
  • 4B472121-FCFA-4284-B118-823352C17129.jpeg
    4B472121-FCFA-4284-B118-823352C17129.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 94
Merhabalar ben geçen ay 14 de adet oldum karnım adet olcakmışım gibi kaç haftadır ağrıyo sağ ve sol kasıkda bazeb iğne batıyomuş gibi bişey okuyo kahve şeklinde leke oldu geçen ve sonra beyaz bi akıntı oldu göğüsde ağrım yok ama bikere göğüs altında sancım olmuitu az bişey geçti sonra aizce hamilelik olabilirmi heniz adet olmaıdm daha

Regle 3 gun sabah leke geldi ve aksama kadar baska bisey gelmedi.belimde agri bacagima dogru agri vuruyor sizce hamilemiyim dir cok heyecanliyim ???acil cevap istiyorum kizlar hep bes gun onceden oluyordum smdi 3 gun kaldi ve busekil bosey yasadim lutfen biri beni rahatlatsin y

Regle 3 gun kala leke geldi sabah ve aksama kadar baska bisey gelmesi belimde agri var bacagima kadar vuruyor amacaba hamilemiyimdir kizlar lutfen yardimci olurmusunzz

Bilgi verebilecek tecrubeli kk uyeleri nerdesinizzzz cok umutluyum bu ay insallah olurr husrama ugramam siz ce ? Yukardaki yazimda derdim yaziyor kizlar .s

Merhaba benim adetime 5 gün kala kahverengi pembe akintim başladı bu ay hamilelik icin çok umitliydim o yüzden yerleşme kanaması olabilir dedim şu an adetime 2 gün kaldı hala leke devam ediyor boyle birşey yasayanvarm
Yaaa ne güzel bende bu ay hamıle kalmak ıstıyorm ama yenı evlıyım cokta bısey bılmıuorm ınsallah hamıssındor

Kızlar ben 4 aylık evlıyim bu ay hamıle kalmayı cok istıyorum ama malum toplum her kafadan bı ses gelıyo sunu yap bunu yap dıe bana onerısı olan varmı reglime 1 haftam var

Merhaba benim adetime 5 gün kala kahverengi pembe akintim başladı bu ay hamilelik icin çok umitliydim o yüzden yerleşme kanaması olabilir dedim şu an adetime 2 gün kaldı hala leke devam ediyor boyle birşey yasayanvarm[/QUOT
Bende de aynı dert var adetimden 8 gün önce kahverengi akıntı başladı 2 gün öyle geldi sonra pembe leke geldi 2-3 damla sonra hafifledi tekrr 2-3 damla geldi hastalandm sandım ama 2 gün öyle sürdükten sonra başka gelmedi şuan adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım akşam negatif çıktı

Kızlar ben 4 aylık evlıyim bu ay hamıle kalmayı cok istıyorum ama malum toplum her kafadan bı ses gelıyo sunu yap bunu yap dıe bana onerısı olan varmı reglime 1 haftam var

Kafana hichirseyi hickimseyi takma strese girme en önemlisi bu canim eb başta.
Ve gebelik düşünüyorsanız diş bakımı yaptırın derim gebekikte kullanilan ilaclad disleri biraz zarar veriyormuş duydum ki. Birde sağlıkla ilgili bir probleminiz var ise önce onlari halledin.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Kafana hichirseyi hickimseyi takma strese girme en önemlisi bu canim eb başta.
Ve gebelik düşünüyorsanız diş bakımı yaptırın derim gebekikte kullanilan ilaclad disleri biraz zarar veriyormuş duydum ki. Birde sağlıkla ilgili bir probleminiz var ise önce onlari halledin.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Kafama bısey takmıyorm zaten rabbjm herkese nasıp etsın evet oyle dıyolar cok skr bı sıkıntım yok sımdılık cok tsk ederım cevabına

Kafama bısey takmıyorm zaten rabbjm herkese nasıp etsın evet oyle dıyolar cok skr bı sıkıntım yok sımdılık cok tsk ederım cevabına

Inan ki zamanla takmıyorum desende bilinç altina yerlesiyor ve seni strese sokuyor sonra gelde cocuk olsun. Allahim yar ve yardımcınız olsun.

Back