Hamilelik

Yaa (( çok üzülüyorum resmen depresyona giriyorum tabi takdir Rabbimin. Ama çok zor ya

Üzülmen çok normal canim, bulup kaybetmek çok zor. Ama o donemde doktor dedi ki, zaten olsaydi da sağlıksız olacaktı. Sen de öyle düşün canim. Allah’ım yeni bebekle güldürsün yüzünü insallah

Selam kızlar ben birşey soracağım. Ocak ve şubat ayında 24 ünde adet gördüm bu ay henüz olmadım. Önceki aylar da her ay 3 gün ileri atari adet günüm. Mesela kasımda 18 inde olmuşsam aralıkta 21 inde oluyordum. Ocak da 24 ünde oldum. Şubat da 24 ünde oldum. Yumurta çatlatıcı ilaç kullanmıştım onda sonra ocak 24 şubat 24 'de oldum o mu tamamen düzene soktu sizce. Bu ayın 24 ünde hasta olurum diye bekledim ama olmadım 27 sinde olurum dedim yine olmadım. Bugün 29 ü hala olmadım sizce napmalıyım?

herkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?

Kızlar meraba ben test yaptım silik çıktı adetim 4 gün gecikti ve adet sancilarim var sizde bebek varmıdır varsa bu bir problem mi?

kafana takınca

KIzlar lütfen kafanıza takmayın
Emin’im kafaya takmak engelliyor
Ben de öyleyim ama tavsiyede bulunmak istedim
Siz gün sayınca
Veya panik yapınca uzatmış oluyorsunuz

test yaptın mı canımm

selam kızlar,yeni üyeyim bir şey sormak istiyorum bi kaç gündür sağ ve sol kasığımda daha önce hiç olmayan iğnelenme şeklinde ağrılar var aynı zamanda sık idrara çıkma ve uyku halim de var.regl günüm yarın sizce bunlar belirti olabilir mi

kızlar selam ben 6gündür adet olmadım test yaptım negatif çıktı bugün tekrar yaptım silik cıktı sizce durum nedir psikolojikmi yoksa gercektenmi var anlayamadım yardımcı olurmusunuz

Canım hayırlı uğurlu olsun hamişsin.Silik çıkmasının sebebi geç döllenme olması. Kan testi yaptır bakalım kaç haftalık bebiş :)

Canım meraba benim ilk belirtilerim sabahlari aşırı yorgunluk oluyordu uyandığımda bir anda üşüyüp bir anda sıcak basiyordu tabi bu belirtileri regl gunumden 4 5 gün önce yasadim ve acile gittigimde gebeligimin başladığını ogrendim suanda 5+2 günlük hamileyim inşallah sen de hamilesindir rabbim gönlüne göre versin

Canim vajinismus hamilelige engel bi durum degil ki. Bende 1,5 yil ugrastm iyilestim ve 4 ay sonra hamile kaldim.

Test yaptım negatif çıktı yaklaşık 8 aydır istiyoruz ama tık yok daha Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda..

Test yaptım negatif çıktı yaklaşık 8 aydır istiyoruz ama tık yok daha Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda..
Amiiin amin inşallah canım testte hemem belli olmayabilir bi kac gün beklemeni tavsiye ederim yada vücudunda her zamankinden farkli bir degisiklik hissediyorsan kan tahlili yaptir

Ahh keşkeeeee böyle ümitlenmek çok zor sonra ümidin yıkılınca altüst oluyorsun.yarın doktora gidicem. Varsa çıkar zaten yoksa da bi sorun var mı ona baksın.. Çok teşekkür ederim bu arada ilgin için ismim tuba senin ki nedir Rabbim kabul ederse duama katayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…