- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Yaa(( çok üzülüyorum resmen depresyona giriyorum tabi takdir Rabbimin. Ama çok zor ya
İnşallah canım. Allahım dayanma gücü versinÜzülmen çok normal canim, bulup kaybetmek çok zor. Ama o donemde doktor dedi ki, zaten olsaydi da sağlıksız olacaktı. Sen de öyle düşün canim. Allah’ım yeni bebekle güldürsün yüzünü insallah
silik çıkınca da gebelik var diye duymuştumKızlar meraba ben test yaptım silik çıktı adetim 4 gün gecikti ve adet sancilarim var sizde bebek varmıdır varsa bu bir problem mi?
kafana takıncaMerhaba kadınlar kulübüne yeni katıldım öncelikle daha kullanmayı bilmedigim icin dogru yerde miyim bilmiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bi bebeğim olmasını eşim de ben de çok istiyoruz 8 aylık evliyiz ve 2 aydır korunmuyoruz son adet tarihim 6 mart ve 29 gunde bir adet oluyorum 13 15 16 17 18 ve son olarak 20 mart yani dün gece korunmasız ilişki yaşadık suan adetime 9 gün var ayrıca vajinusmus dışında herhangi bir sağlık problemim yok acaba benim gibi olup da hamile kalaniniz var mi çok merak ediyorum ve bu konuyu aşırı derecede kafaya takiyorum
kafana takınca her şey yolunda gitmiyor maalesef az düşün olur inşallah..kafana takınca
test yaptın mı canımmSelam kızlar ben birşey soracağım. Ocak ve şubat ayında 24 ünde adet gördüm bu ay henüz olmadım. Önceki aylar da her ay 3 gün ileri atari adet günüm. Mesela kasımda 18 inde olmuşsam aralıkta 21 inde oluyordum. Ocak da 24 ünde oldum. Şubat da 24 ünde oldum. Yumurta çatlatıcı ilaç kullanmıştım onda sonra ocak 24 şubat 24 'de oldum o mu tamamen düzene soktu sizce. Bu ayın 24 ünde hasta olurum diye bekledim ama olmadım 27 sinde olurum dedim yine olmadım. Bugün 29 ü hala olmadım sizce napmalıyım?
kızlar selam ben 6gündür adet olmadım test yaptım negatif çıktı bugün tekrar yaptım silik cıktı sizce durum nedir psikolojikmi yoksa gercektenmi var anlayamadım yardımcı olurmusunuz
Canım meraba benim ilk belirtilerim sabahlari aşırı yorgunluk oluyordu uyandığımda bir anda üşüyüp bir anda sıcak basiyordu tabi bu belirtileri regl gunumden 4 5 gün önce yasadim ve acile gittigimde gebeligimin başladığını ogrendim suanda 5+2 günlük hamileyim inşallah sen de hamilesindir rabbim gönlüne göre versinselam kızlar,yeni üyeyim bir şey sormak istiyorum bi kaç gündür sağ ve sol kasığımda daha önce hiç olmayan iğnelenme şeklinde ağrılar var aynı zamanda sık idrara çıkma ve uyku halim de var.regl günüm yarın sizce bunlar belirti olabilir mi
Merhaba kadınlar kulübüne yeni katıldım öncelikle daha kullanmayı bilmedigim icin dogru yerde miyim bilmiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bi bebeğim olmasını eşim de ben de çok istiyoruz 8 aylık evliyiz ve 2 aydır korunmuyoruz son adet tarihim 6 mart ve 29 gunde bir adet oluyorum 13 15 16 17 18 ve son olarak 20 mart yani dün gece korunmasız ilişki yaşadık suan adetime 9 gün var ayrıca vajinusmus dışında herhangi bir sağlık problemim yok acaba benim gibi olup da hamile kalaniniz var mi çok merak ediyorum ve bu konuyu aşırı derecede kafaya takiyorum
Canım meraba benim ilk belirtilerim sabahlari aşırı yorgunluk oluyordu uyandığımda bir anda üşüyüp bir anda sıcak basiyordu tabi bu belirtileri regl gunumden 4 5 gün önce yasadim ve acile gittigimde gebeligimin başladığını ogrendim suanda 5+2 günlük hamileyim inşallah sen de hamilesindir rabbim gönlüne göre versin
Amiiin amin inşallah canım testte hemem belli olmayabilir bi kac gün beklemeni tavsiye ederim yada vücudunda her zamankinden farkli bir degisiklik hissediyorsan kan tahlili yaptirTest yaptım negatif çıktıyaklaşık 8 aydır istiyoruz ama tık yok daha Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda..
Öyleymiş bu ay hamile kaldım kesemizi 4+4 de gördük rabbime şükürler olsun bir problem de gozukmediCanim vajinismus hamilelige engel bi durum degil ki. Bende 1,5 yil ugrastm iyilestim ve 4 ay sonra hamile kaldim.
Ahh keşkeeeee böyle ümitlenmek çok zor sonra ümidin yıkılınca altüst oluyorsun.yarın doktora gidicem. Varsa çıkar zaten yoksa da bi sorun var mı ona baksın.. Çok teşekkür ederim bu arada ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?