• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Ervanurumm4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
3
0
1
34
Mrb kızlar aylardır çocuk tedavisi görüyorum ama maalesef sonuç olumsuz sağ yumurtağımda bir den fazla kist var ve aylardır ilaç kullanmama rağmen gitmediler ve çok sıkıldım. Bugün bi kürt hekime gittm eşimin halası tavsiye etti kadın eliyle yumurtaligima baktı ve kist olduğunu yumurtaligimin çalışmadığını söyledi artı damarların sertleşmiş ve iltihabın var dedi yumurtaligima ve göbegime bardak attı 3 gün gel dedi alabalık ve çeşitli otlardan sana fitil yapicam inşaAllah bir dahakine hamile olarak gelirsin dedi memnun kalanlar var eşimin halası bu şekilde hamile kaldı bir umud dua edin

Son düzenleme:
Kızlar size birşey sorcam benim adetin düzensiz 20 gün geçti ama göğüs uclarmda koyulaşma karnında siyah çizgi var birde son zaman çok idrara çıkıyorm ve kokulu sizce hamilemiyim tedavi görüyordum bıraktım lupus hastasıyım ve trombositlerin düşük olduğu için kanamam çok oluyor 2 ay önce adet kanamamda durmadıgı için hastaneye yatrdılar ve gebelik yasak demişlerdi bnde hiç umursamıyrm ama bgn kendimi inceledm dikkatimi çekti bilgilerizke yardımcı olursanız sevinirim

Back