• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yonsarana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
125
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. uzun zamandır takipteydim. Sizlere bir soru soracağım. YArdımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.
Ben 11 aylık evliyim. Eşimle geri çekilme yoluyla korunuyoruz.Adet günlerim tam adet olduğum gün sancılı geçer normalde. Geçen ay adetten 1 hafta evvel hamilelik belirtileri oldu ve ben daha cok rahatsızlaşınca acile gittik. normal test yanında hamilelik testide oldu. negatif cıktı. Daha sonra tam günümde regl oldum. Bu ay ise adetim 2 gün gecikti.hafif kasık ağrım var sadece. Normalde günü gününe regl olurum. regl oncesi akıntıda dahi değişiklik oluyordu. belli ediyordu kendini. bu sefer sadece hafif sancım var. başka hiçbirşeyim yok. doktora da gidemem. bulunduğum yer sıkıntılı. sizlere danışayım dedim. Lütfen bir fikir verir misniz?

Adet olacağın tarihten en az 1 hafta geçsin test yap ..
allah gönlüne göre versin inşallah :)

aminnn inşaallah cok cok cok teşekkür ederim

Herkese iyi günler kızlar ben size birşey sormam lazım normalde adetim düzensiz bir ay önce Diane 35 tedavisi uygulandı bana Dr tarafindan kıllanma hormonu yüksek olduğu için sonra bana yan etki yaptı bıraktım hapı ben ikinci ayında 10 gün kullanıp ilk ayında hap kullanıp tablet bitince adet olmuştum zaten ikinci ayda hapı yarıda bırakınca tekrar adet oldum yani haziran 15te oldum 19da bitti şimdi ise tekrar koyu renkte kan geliyor damla damla ara ara sizce belirti hamiş belirtisi falan olabilirmi

Back