Hamilelik

Hayeller_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba kızlar sizlere bir sorum olucak ben 21 ocakta son regl dönemini geçirdim yaklaşık 5 gün sürüyor ve şimdi hamileyim sizce şubatta mi hamile kaldım

Bi doktora gitsen aslında söyler haftasını.

Test yapmadinizmi bu zamana kadar Kac ay geçmiş adet gunuyun üzerinden büyük ihtimal hamilesin

Gidiyorum ama o sırada unutuyorum hangi aya denk geldiği konusunda 2 doktora gidiyorum ama dediğim gibi aklıma gelmiyor teşekkürler yinede

O konuda sıkıntı yok bilgim var bebegin gelişimi ile ilgili sadece o ay sonunda hamile kalına bilinir mi

Merhaba kızlar sizlere bir sorum olucak ben 21 ocakta son regl dönemini geçirdim yaklaşık 5 gün sürüyor ve şimdi hamileyim sizce şubatta mi hamile kaldım
Doktora gitmedin mi ? Hamileliği ne zaman öğrendin ? En son ocakta olup başka olmadıysan şubatın ilk haftası hamile kalmışsındr adetin düzenliyse tabi... Cinsiyeti öğrenecek aya gelmişsin hâlâ kendinden haberin yok bizde burda gün sayalım :işsiz:

Gidiyorum doktora hamile kaldığımida biliyorum kaç haftalık biliyorum atın 15 de doktor kontrolünde var ve 3 lu tarama yapılacak cinsiyetini de öğrenicem

O konuda sıkıntı yok bilgim var bebegin gelişimi ile ilgili sadece o ay sonunda hamile kalına bilinir mi
Ay sonu başı yok bu işin adetten sonra yumurtlama dönemine girer insan ondan sonra hamile kalınır .

Hamilelik başlangıcı son adet tarihi baz alınır. Sen 21 ocakta en son adet olduysan 21 ocaktan itibaren hep edeceksin. Bunca zaman bunu nasıl bilmiyorsun hayret ettim. Doktor sana ne diyor gittiğinde en son adet tarihiniz ?? Yoksa ne bilsin hangi gün hangi ay. Buna göre 14 +2 haftalik gebesin.

Bunları biliyorum şuan anlamadığınız konu başka ben zaten 4.ayın içindeyim herşeyi de biliyorum ama yinede sağolun

Hem ultrason var bazı kadınlar bu tarihi unutuyorlar cihaz insanlardan daha akıllı tatlım sende bunu bil

Sen laftan anlamazsın ne kadar kaba insansın sen ya boşver seni insan yerine koyanda suc

Doktor ultrasonda ilk baktigi zaman kac haftalik hamile oldugunu soylemistir. Ben 6 haftaligim ilk baktigi gun söyledi
Ona gore de zaten kendin bulabilirsin ne zaman hamile kaldığını.

Back