Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi doktora gitsen aslında
Teşekkür ederim
Doktora gitmedin mi ? Hamileliği ne zaman öğrendin ? En son ocakta olup başka olmadıysan şubatın ilk haftası hamile kalmışsındr adetin düzenliyse tabi... Cinsiyeti öğrenecek aya gelmişsin hâlâ kendinden haberin yok bizde burda gün sayalımMerhaba kızlar sizlere bir sorum olucak ben 21 ocakta son regl dönemini geçirdim yaklaşık 5 gün sürüyor ve şimdi hamileyim sizce şubatta mi hamile kaldım
Ay sonu başı yok bu işin adetten sonra yumurtlama dönemine girer insan ondan sonra hamile kalınır .O konuda sıkıntı yok bilgim var bebegin gelişimi ile ilgili sadece o ay sonunda hamile kalına bilinir mi
Madem 4.ayın icindesin ultrasonu biliyorsun eee sorun ne o zamanHem ultrason var bazı kadınlar bu tarihi unutuyorlar cihaz insanlardan daha akıllı tatlım sende bunu bil
Sorun şubatın başında mı hamile kalmış sonunda mı. Onu merak ediyor. Niyeyse artık.Madem 4.ayın icindesin ultrasonu biliyorsun eee sorun ne o zaman