• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Berazberaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
177
91
18
kızlar mrb idrar testinde negatif kanda pozitif çıkan varm.Adetim gecikti ama test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkacak diye.Çok istiyorum ağlıyorum sürekli bi bebeğim olsa keşke

Kanda kesin pozitifse hamilesiniz demektir.
Idrar da çıkmayabilir veya bozuk olabilir.
Kan testi sonucunuz kac çıktı?

Yapmadım daha canım ama idrar testi de belli belirsiz kırdım testi hafif bi çizgi vardı yada hayal görüyordum

Hafifte olsa cizgi var ise muhtemelen pozitiftir kanda gebelik test yapmayana kadar kesin sonuc elde edemezsin

Merhaba ben adetten 4 gün önce çocuk için ilişkiye girdim ve 8 gün geçti idrar testi yaptım hamile değilmişim . Sizce hamile olma durumum nedir daha ne kadar beklemem lazım ?

Merhaba ben adetten 4 gün önce çocuk için ilişkiye girdim ve 8 gün geçti idrar testi yaptım hamile değilmişim . Sizce hamile olma durumum nedir daha ne kadar beklemem lazım ?
Adetten 4 gün önce yumurtlama döneminiz olmuyor çocuk istiyorsaniz yanliş zamanlama...adetin üzerinden mi 8 gün geçti adetiniz mi 8 gün gecikti..

Adetten 4 gün önce yumurtlama döneminiz olmuyor çocuk istiyorsaniz yanliş zamanlama...adetin üzerinden mi 8 gün geçti adetiniz mi 8 gün gecikti..
Aslında şöyle oldu ben eşime söylemiştim hani kendini tut diye adetimden sonra yapalım dedim o beklemedi beni gecen ayın 11 de adet oldum normalde adet olmam lazımdı ama olmadım 8 gün geciktim acaba hamile olabilir miyim

Back