Hamilelik yüzünden cilt kuruluğu yaşayanlar??

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
263
65
98
35
Hamişler bu yaşıma kadar hiç yaşamadığım cilt kuruluğunu yaşamaya başladım hamile olduktan sonra ilaçlardan mı neden bilmiyorun dr.um ilaçtan olmaz dedi sizdede aynı şey oldu mu tavsiyeleriniz var mıdır??

Hamişler bu yaşıma kadar hiç yaşamadığım cilt kuruluğunu yaşamaya başladım hamile olduktan sonra ilaçlardan mı neden bilmiyorun dr.um ilaçtan olmaz dedi sizdede aynı şey oldu mu tavsiyeleriniz var mıdır??

Selam canim benim oldu ben 34 haftalik su an 35 e girdik daha dogrusu kollarim ayaklarim vs oyle krem ya da nemlendirici kullaniyorum hic catlagim yok masallah ama normal sanirim gebelikte

Selam canim benim oldu ben 34 haftalik su an 35 e girdik daha dogrusu kollarim ayaklarim vs oyle krem ya da nemlendirici kullaniyorum hic catlagim yok masallah ama normal sanirim gebelikte
Hala devam ediyo mu peki bu kuruluk canım yoksa hamileleğin ilerledikçe azalma oldu mu

Şuan 13+6 haftalık canım geçen hafta dr gittiğimde 12+6yken erkek olabilir ama göremiyorum kız diyebilirim ilerleyen haftalarda dedi yarın başka bi dr daha gidicem o yüzden

Ayni durumdan muzdaribim gebeligimin baslarinda bebek yagi suruyordum ama o da alerji yapti sanirim yagi surdugum her yer kabardi ve kizardi. Yagi biraktim simdi losyon suruyorum ama yine de gobegim kuruluktan soyulup pul pul dokulmeye basladi.. :(

Ayni durumdan muzdaribim gebeligimin baslarinda bebek yagi suruyordum ama o da alerji yapti sanirim yagi surdugum her yer kabardi ve kizardi. Yagi biraktim simdi losyon suruyorum ama yine de gobegim kuruluktan soyulup pul pul dokulmeye basladi.. :KK43:
Bende aynı durumdayım valla canım yüzüm aynı şekilde pul pul kuru ve dökülüyoo hala çare arıyorum:(

Yuzum icin 50 faktorluk gunes kremi kullaniyorum her gun o iyi geliyor tavsiye ederim ama bebekler ve alerjik bunyeler icin olani tercih etmelisin canim. Umarim bir care buluruz yara olmadan :(

Benim ilk hamileligimdede ayni sorun vardi pul pul dokulme basladi ve bi sure devam etto bebe yagi kullanmistim bol bol arada badem yagida surmustum dikislerin yapistirildigi yere ykn bi iki ufak cizgi disinda catlagim yok.bugun bi hamileligimde de ayni sey basladi karnimin yan bolgeleri pul pul dokuluyor sorsammci acaba derken konuyu gorunce okudum tek tek.bacaklarimda baya kurumustu bol bol bebe yagi surdum .cinsiyet ile bi ilgisi varmi bilmiyorum ilk cocugum kiz.bunda daha belli degil .

Benim ilk hamileligimdede ayni sorun vardi pul pul dokulme basladi ve bi sure devam etto bebe yagi kullanmistim bol bol arada badem yagida surmustum dikislerin yapistirildigi yere ykn bi iki ufak cizgi disinda catlagim yok.bugun bi hamileligimde de ayni sey basladi karnimin yan bolgeleri pul pul dokuluyor sorsammci acaba derken konuyu gorunce okudum tek tek.bacaklarimda baya kurumustu bol bol bebe yagi surdum .cinsiyet ile bi ilgisi varmi bilmiyorum ilk cocugum kiz.bunda daha belli degil .
Bizimde cinsiyetler belli olmadığı için bu konuda net bişey yok o yüzden canım bugün dr bana bi krem tavsiye ediceğini söyledi öğrenir öğrenmez paylaşırım sizinlede

Back
X