Hamilelik Yok

Esmer Melek2603

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
48
-1
36
23
Merhaba Kızlar.Benim Eşim Dışta Çalışıyor 7 Mart'ta eve geldi bir günlüğüne tam yumurtlama dönemindeydim.Takvimden baktığımda hamile kalma ihtimalim yüksekti .24 martta adet olmam lazımdı test yaptım negatif .Normalde adet olmadan 2 gün önce lekelenmem oluyordu oda olmadı çok merak ettim acaba erken mi pazartesi günü tekrar yapsam mı?

Takvime gore her zaman tutmuyor. Kesin bir bilginiz yok sanirim ne zaman yumurtlama olduguyla ilgili?

Takvime gore her zaman tutmuyor. Kesin bir bilginiz yok sanirim ne zaman yumurtlama olduguyla ilgili?
Sadece takvimden takip ediyorum.Bilmiyorum çok istiyorum belki o yüzden erken ümitleniyorum.2.5 yaşında bir kızım var 7 aylık hamileyken karnımdaki bebeğimi kaybettim o yüzden çok istiyorum

Sadece takvimden takip ediyorum.Bilmiyorum çok istiyorum belki o yüzden erken ümitleniyorum.2.5 yaşında bir kızım var 7 aylık hamileyken karnımdaki bebeğimi kaybettim o yüzden çok istiyorum
Takvim dogru bir yontem degil malesef. Reglin ilk gününe 1 diyerek 13 15 17. Gunlerde iliski yasayarak takip edebilirsiniz. Adete kadar gun asiri devam edebilir. Ama sizin eş yurt dışında. Bu ihtimal zor. Yani eş oradaysa kolaylikla hamile kalmaniz da zor gibi.

Biliyorum öyle de takip edip hesaplıyorum.Esim yurt dışında değil balıkçılık yapıyor geliyor eve ama 1 ayda 1 hafta fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…