hamılelık yok mudur yanı ?

foru

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
33
0
16
34
Aydın
merhaba kızlar
şüpheli ilişkiden 3 saat sonra ertesı gun hapı almıstım, sonra tam adet zamanımda adetım geldı. ıkıncı adet zamanımda adetım gelmedı ve 12. gundeyım gecıkmenın.bugun doktora gıttık.ultrasonla baktı doktor hanım ve gebelık kesesı falan yok dedı yıne de kan alalım testını yapalım dedı. ve kendımıde 3 tane ıdrar testı yapmıstım 3 ude negatıftı. ben sımdı hamıle degılmıyımdır kızlar bı yorum yapsanıza ?? ultrasonda gorunmeme olasılıgı yuzde kac?? suan hamıle olsam 9. haftam olucaktı yanı gorunmesı gerekır dıgılmı oyleyse

Bazi gebeliklerde kese gorunmeyebiliyor. Kan tahliliniz dogru sonucu vermistir

Bildiğim kadarıyla kese5-6 .hafta içinde gorunuyormus benim şuan kanda gebelik cikti ama keseyi göremedi yani 9 haftanin icindeyseniz kese görünürdü diye dusunuyorum

Bildiğim kadarıyla kese5-6 .hafta içinde gorunuyormus benim şuan kanda gebelik cikti ama keseyi göremedi yani 9 haftanin icindeyseniz kese görünürdü diye dusunuyorum
Iliskim ustunden 5 adet gecti hamile olma olasiligim.var midir? Gebelik testi yaptm tek cizgi cikti ama.guvenemedim

ben de oyle dusunuyorum bende5. 6. hafta dıye duydum ben 9. hafta olmalıyım eger hamıleysem ve hıc bı sekılde gebelık kesesı nı goremıyorum dedı doktor hanım yınede emın olmak ıcın kan alalım dedı yarın cıkıcak sonuc ve ben yarına kadar zor dayanıyorum

Iliskim ustunden 5 adet gecti hamile olma olasiligim.var midir? Gebelik testi yaptm tek cizgi cikti ama.guvenemedim
5 ay geçtiyse zandetmiyorum canim çok nadir diye biliyorum hamilelik boyunca adet görmek daha doğrusu üstüne görme olsa cikardi her halde
9 haftalikken bebegingorunmesi lazim cnm bi çok şey meydana gelmiş oluyor yani görünür diye dusunuyorm yarin bende gidicem doktora inşallah bu sefer bebisi görürüz kesede

benım bırde adet gecıkmemden baska bır tane bıle belırtım yok o da ertesı gun hapından dolayı dıye dusunuyorum, o yuzden gecıkmem oldu yanı heralde ultrasonda gorunmedı, 3 gun 3 test hyaptım hepsı negatıf belırtı yok..
senınde hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun ınsallah bebegını cok sevındım allah bagıslasın ınsallah sıze

Amin
Amin canim stres yaptiysan adetin insanda gecikmiştir dediğin gibi mutlaka idrarda cikmasa bile ultrason da cikardi

4.haftada benim kesemi gördü doktor.Şimdi 14. haftadayız. 9. haftada kese görünür kesinlikle.6. haftada bebeği görüp kalp atışlarını duyduk bizzzzz.Hakkında hayırlısı canm.

Ya arkadaşlar ben dun başka bir bölüme daha konu acmistim ama halen bende o stres var tabi bende nisanlimla birlikteliğinin oldu ama ben 3-4 defa test yaptim hepsi negatif cikti ama benim adetim gecikti sizce ne yapmaliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…