Beta artisinizi 2 gunde bir kan vererek takip edin mutlaka. Buyuk ihtimal yorgunluktan kaynaklıdır. Saglicakla kucağınıza alin.Henüz hamileliğimi öğreneli çok yeni oldu şuan uygulamada 4+5 görünüyor
Ben çok ayakta kaldığım yorucu bir iş yapıyorum bütün gün o kadar yoruldum ki akşam üstüne doğru çok şiddetli bıçak saplanır gibi sancı girdi. Sanki böyle adet olacakmışsınız da bir türlü olamamış gibi rahatsızlık hissi. Biraz dinlendikten sonra geçti. Yerleşme ağrısı mıdır normal midir? Tam böyle rahmin içi tam orta kısım sağ sol kasıklarımda değil bu ağrı. Sanki rahmimin içinde birşey var batıyor. Kanama lekelenme yok. Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var korkuyorum çok canım sıkkın
Not beta artışım normal ilerliyor
Bu haftalarda zaten ağrı olur ama çok ayakta kalmakta iyi değil. Genelde iş yerlerinde hamileliğinizi bildirince çalışma sistemini düzenliyorlarHenüz hamileliğimi öğreneli çok yeni oldu şuan uygulamada 4+5 görünüyor
Ben çok ayakta kaldığım yorucu bir iş yapıyorum bütün gün o kadar yoruldum ki akşam üstüne doğru çok şiddetli bıçak saplanır gibi sancı girdi. Sanki böyle adet olacakmışsınız da bir türlü olamamış gibi rahatsızlık hissi. Biraz dinlendikten sonra geçti. Yerleşme ağrısı mıdır normal midir? Tam böyle rahmin içi tam orta kısım sağ sol kasıklarımda değil bu ağrı. Sanki rahmimin içinde birşey var batıyor. Kanama lekelenme yok. Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var korkuyorum çok canım sıkkın
Hayirli olsun. Ilk 3 ay yorulmamak cok önemli. Kadin doguma gitmedin sanirim? En kisa zamanda gitmeni tavsiye ederim. 7 haftaya kadar bekle kalp atisi falan diyorlar ama rahmin icinde ne olup bittigi anlasilmiyor icin rahat etsin.Henüz hamileliğimi öğreneli çok yeni oldu şuan uygulamada 4+5 görünüyor
Uygulamaya aldanmayın benim gebeliğimde uygulamaya göre 6 haftalıktı ama doktor geç döllenme olduğu için 4 haftalık dedi sizde de yenidir büyük ihtimalle çünkü bu şekilde kasık ağrısı bende de ilk zamanlarımda çok oluyordu o dönem zaten tutunma aşaması oluyormuş o yüzden o ağrılar sonra hafifliyor. Siz yine de sürekli dinlenmeye özen gösterinHenüz hamileliğimi öğreneli çok yeni oldu şuan uygulamada 4+5 görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?