• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik. Yardım kızlar ne yapsam ? nasıl yapsam ?

zehroskrmn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
182
85
13
33
Merhaba kızlar benim adete 4 gün kala test yaptım idrar testi pozitif çıktı ağrılarımda olunca kan verdim onda da değer 1. Testte 37 2 . Testte 200 çıktı cuma günü yaptım en son reglim şuan 2 gün gecikti aile hekiminden randevu aldım yarın gideceğim ne yapmam gerek hiç bilmiyorum aile hekimi ne yapacak tecrübesi olan var mı sonrasında da iyi bi doktor bulmam lazım aile hekimi ilk etapta ultrasona bakıyor mı ?şuan karmaşığım ne yapacağımı bilmiyorum . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana yardımcı olursanız sevinirim doktora hiç gözükmedim yarın ilk defa gideceğim

Aç karınla sabahtan git canım gebelikten şüphelendiğini ve gebelik testi yaptırmak istediğini söyle kan alıyorlar 1 2 tüp kadar. Beta hgc değerin dahil bütün kan tahlillerine bakacaklar. Canım daha sonrasında hemen bir kadin dogum doktorundan randevu al ve giderken yaptırdığın testleri de götür yanında senin değerlerine göre vitamin takviye vs de bulunuyorlar. Aile hekimliğinde ultrason bulunmuyor. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kalp atışını dinleyebilirsin sadece. Ultrason mevcut değil.

Aç karınla sabahtan git canım gebelikten şüphelendiğini ve gebelik testi yaptırmak istediğini söyle kan alıyorlar 1 2 tüp kadar. Beta hgc değerin dahil bütün kan tahlillerine bakacaklar. Canım daha sonrasında hemen bir kadin dogum doktorundan randevu al ve giderken yaptırdığın testleri de götür yanında senin değerlerine göre vitamin takviye vs de bulunuyorlar. Aile hekimliğinde ultrason bulunmuyor. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kalp atışını dinleyebilirsin sadece. Ultrason mevcut değil.
Çok faydalı oldu bu bilgiler çok teşekkür ederim 😚

Back