Gebeliğe Hazırlık Hamilelik? yada Adet Gecikmesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehra12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
837
893
53
35
Hayırlı akşamlar hanımlar.. 25 _26 günde bir adet oluyorum normalde. Bugün 28. Gün. Hatta şuan itibari ile 29 a girdim Eşim döngümun 18. Günü yurtdisindan geldi. Eğer hamileysem geç döllenme yaşıyorum sanırım. Çünkü bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Birde bugün çok az akıntıyla karışık acik kahverengi seklinde akıntı oldu. 3 4 gündür ara ara gidip gelen şiddetli kasık ve kalça ağrılarım oluyor. Bu durumu yaşayanlar varmi? Hamile olan yada Adet gecikmesi yaşayan?

Kan testi yaptırın

Testi tekrarladınız mı

Merhabalar günaydın
İbrahim saraçoğlunun sitesinden soğan kürü yaptım. Ben adet bitiminden sonra 10. gün başladım. Ve adetime kadar tükettim. Bugün adetimin 5. günü ama hala adet olmadım. Bende yan etki yapmış olabilir mi çünkü kürü kullanmaya başladığımda ovülasyon günümün 2 gün sonrasıydı

eğer adet olmadıysanız testi 2 3 gün sonra tekrarlayın bende adetimi 2 ve 3 gün geçe test yaptım negatif çıtı 5. günde yaptım çok soluk bi çizgi çıktı 7. gün yaptım öncekinden daha koyuydu ve gecikmenin 8. gününde kan testi verdim 28 çıktı tabi bu oran çok düşük ben 500 den aşşağıya beklemezken gelen sonuç beni üzdü daya önceki ay kimyasal gebelik geçirmiştim 8 gün gecikmeye bu oran çok az geldi doktor ne zaman döllenmenin olduğunu bilemeyiz önemli olan bu oranın 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyo şuan gecikmenin 11. günündeyim eğer kanamam olmazsa pazartesi tekrar test yaptırcam bakalım sonuç nasıl çıkıcam o yüzden geç döllenmelerde testleri gecikmenin en erken 5. gününden başlamalısınız yapmaya en iyisi 7 gün beklemek ve testlerinizi doktora gitmeden 2 gün geçtikten sonra tekrarlayın çizginin koyulaşması lazım ama soluk da çıksa illaki bir gebelik başlangıcı vardır kan testi verdikten sonra çıkan oranın 2 günde bir katlanması lazım

BENde hala olmadım bugün 6. Günüm

son durumunuz ne

Bayat tarihinden 8 gün sonra mı ikinci pikten 8 gün sonra mı kan verdiniz şuan ayni durum bende de var 8 gün gecikme var ve bata 2 kala ovu testinde t c den daha koyuydu değerlendirdim. Bat tarihinde bat iki gün sonra test yaptim ama negatif bi daha yapmak istiyorum ama ne zaman yapayım bilemiyorum . Bende sığan kuru denedim sogam gecikme yapar dediler ama 8 günde çok geldi gecikme için

Merhaba ben hiç adet gecikmesi yaşamam yaşamış olsam o ihtimal de gelecekti 8. Günde test verdim 28 çıktı beta 1 hafta sonra tekrar test verdim yani pazartesi 924 çıktı betam yarında nasipse doktora gidicem 1 haftada 28 den 924 de çıktı bakalım ne diyecek doktor

Sağlıkla kucağınıza alın

8. Gunde kan testi vermeden idrarda gebelik testi bakmismiydiniz?

Evet 5. Günde çok soluk hayalet gibi bir çizgi vardı 7. Günde daha belirgindi çizgi 8. Günde kan testi yaptırmıştım doktor bana adet gününle gebelik haftan uyumlu değil demişti
Acaba gebeliğiniz devam ediyor mu hala ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…