HAMİLELİK VE UYUZ Acill :(

muallimella

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
21
4
32
Merhaba arkadaşlar, vücudumda 1.5 ay kadar öncesinden itibaren kırmızı minik nokta olup kayboluyordu. Yani bugün var atıyorum ama yarın aksam yok. Popom bacaklarım özellikle. Neyse 5 aylık gebeyim bu arada. Kalabalık yerde çalışıyorum. Demir ilacındandır dedik kestik ilacı. Lakin yok ara ara çıkıyor kayboluyor ama kaşınıyor. Ben de hemen cildiyeye gittim artk kaşınmak vücudumda bir iz istemiyordum. Bana en ufak uyuz görmedim dedi. İlla tünel aradı heralde mercekle ama ya varsa? Uyuz değil diye oğluma eşime herkese geçerse. Neden kaşınayım yani ben. Kıl kökü iltihabı gibi çıkıyor kaşınıyor yara oluyor. El bilek temiz ama karın bacak popo var. Hamlelikte uyuz tedavisi oluyor mu? Çok üzgünüm stresten yeminle bebeğe bişey olacak diye tedirginim. Uyuz karışımları kremleri varmış. Bize farklı mı hazırlanıyor nolur hamile olup tedavi gören biri yardım etsşn

Doktor uyuz olmadığını söylemiş. Nedrn ısrarla uyuz diyorsunuz ki. Uyuz zaten öyle kıl kökü iltihabı gibi olmaz ki. Vücudunuzda bir seyler geziniyor gibi hissedersiniz. Ve tek yerde olmaz

Doktor uyuz olmadığını söylemiş. Nedrn ısrarla uyuz diyorsunuz ki. Uyuz zaten öyle kıl kökü iltihabı gibi olmaz ki. Vücudunuzda bir seyler geziniyor gibi hissedersiniz. Ve tek yerde olmaz
Tek yerde değil işte. Aynı anda heryerim kaşınmıyor ama mesela bacak, popo kaşınıyor. Bazen karın. Ama bu çıkan tek tük kırmızılıklar diz altı hariç kol karın bacak popo var. Çıkıyor kaşımamaya çalışıyorum ve kayboluyo ya da minik yara oluyor. Neden uyuz diyorum çünkü benim alerjim yok. İlaçlara karşı da yok. Hayatımda hiç böyle vücudumda bişeyler çıkmamıstır. Resmen görsellere tıklafığımda aynıları var. Doktoe 1 aydır 1.5 aydır kaşınıyorsan parmak aralarına yerleşirdi dedi. Ama herkeste aynı seyir etmiyormus ki

Ben uyuz geçirdim, onu kaşımamak mümkün değil. 1 hafta içinde evdeki herkesi de komple sarmıştı. Ve evet belli bir süre sonra parmak ararları bile kaşınıyor insanın. Sizinkinin uyuz olduğunu sanmıyorum, hamilelikte bu tarz seyler olabiliyor. Daha detaylı bir baktırın isterseniz. Alerji sonradan da gelişen bir durum.

Bizde oğlum eşim kaşıntı yok. Şimdi öyle paniğim ki oğlanın elinde minnacık kızarıklık görsem aha diyorum bulaştı. En büyük korkum tedaviye geç kalmak. Sonrası daha zor oluyor. Ben kızarıklık kaşıntı yaşıyorum ve inanın bunaldım. İnsan ölür mü ya sinirde

vallahi aynı durumu bendr şuan yaşıyorum ve tıpkı anlattığın gibi. ama uyuz mu değil mi bilmiyorum senin durumun nasıl oldu şuan nasılsın çıldırıcam ya

sizde durum ne şuan bende aynisuni yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…