Hamilelik ve ürtiker...

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce başlayan kaşıntı ve anormal derecede kızarıklık...önce serum sonrasında da teşhis ÜRTİKER( 21 haftalik hamileyim ve ilaç kullanmak istemiyorum ama caresizim çünkü geçecek birsey değil bu. Cildiye uzmani baska bir ilac verdi ama almak istemedim kadin dogum uzmanim Alerperil diye bitkisel bir ilaç önerdi onu aldim ve ovadril losyon...benim gibi bu sorunu yaşayan ve atlatan var mı ne olur güzel şeyler duymaya ihtiyacım var moralim çok bozuk

Arkadaşım hamileliğin Nasıl geçti merak ettim. Benimde 2 yıldır üretimlerim var..önce tedavi diyip sürekli Bebek sahibi olmayı erteledim ve şimdi daha fazla gecikmeden bi bebeğim olsun diyorum..sizce hamilelikle birlikte üretiker çekilebilir bi durum mu? Kullandığınız ilaçların bebeğe etkisi oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim

Merhabalar
Ürtiger gerçekten insanın yaşam kalitesini altüst eden bir rahatsızlık ben önce hamilelik dönemlerinde yaşadım bu illeti ve son 15 yıl sürekli olmaya başladım ve şu an Allaha çok şükürli kurtuldum maalesef bu rahatsılığın tıpben tedavisi bugün itibari ile dünyada yok yapılması gereken her türlü tetkiki yaptırdım ve bir netice alamadım ancak gectigimiz yıl bir ürün kullandım kaşıntı atağı başladığında kullandığımda 30 saniye içerisinde kaşıntılarımın geçtiğini ve kızarıklıkların kaybolduğunu şaşkınlıkla gördüm atakları bu şekilde bastırırken zaman içerisinde atakların seyrekleştiğini ve şu anda 4 aydır hiç birşey kullanmıyorum tamamen bitkisel bir ürün ve hiç bir yan etkiside yok ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Merhaba ürtiker için ne kullandınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…