Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar hamilelik için özel hastaneye gittim ilk bana bu testleri yaptirmamo söyledi özelde yaptırsam baya pahalı olur diye düşündüm sağlık ocağı ya da devlet hastanesi yapar mı
Selam kızlar hamilelik için özel hastaneye gittim ilk bana bu testleri yaptirmamo söyledi özelde yaptırsam baya pahalı olur diye düşündüm sağlık ocağı ya da devlet hastanesi yapar mı Eki Görüntüle 3051541
Canım bu rutin kan ben özel hastanede muayene olduğumdan 500 TL’ye yaptırdım biraz pahalı evet devlette yapıyorlar tabi kadın doğum doktorundan randevu al gebelik kesinleşince kan ve idrar tahlili veriyorsun zaten.
Canım bu rutin kan ben özel hastanede muayene olduğumdan 500 TL’ye yaptırdım biraz pahalı evet devlette yapıyorlar tabi kadın doğum doktorundan randevu al gebelik kesinleşince kan ve idrar tahlili veriyorsun zaten.