• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneolmakistiyorum99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2021
22
4
1
24
Arkadaşlar merhaba, bana yardım edin size bir şey danışmam lazım ben adet gecikmesiyle doktora gittim gebelik yok dedi adet söktürücü Tarlusal verdi ben onu kullandım bitirdim. Bitireli 6 gün test yaptım evde hamile çıktım bhcg ise 43 çıktı yani yeni gebelik ilacı içtiğim zamanlar korunuyordum yani aslında hamileydim ilacı içerken. Pazartesi Farmakolojiye gideceğim zaten. Sizce bu ilacın bebekte bir etkisi olur mu? Benim gibi bilmeden kullanan var mı?

Geçenlerde biri daha aynı sizin yaşadığınızı aynı ilaçla yaşadı sorun olmadığını yazdı hamilelikte bilmeden daha küçükken içilen ilacın etkisi olmuyor bol su iç vücuttan atılmasını sağla sağlıkla gelsin

Arkadaşlar merhaba, bana yardım edin size bir şey danışmam lazım ben adet gecikmesiyle doktora gittim gebelik yok dedi adet söktürücü Tarlusal verdi ben onu kullandım bitirdim. Bitireli 6 gün test yaptım evde hamile çıktım bhcg ise 43 çıktı yani yeni gebelik ilacı içtiğim zamanlar korunuyordum yani aslında hamileydim ilacı içerken. Pazartesi Farmakolojiye gideceğim zaten. Sizce bu ilacın bebekte bir etkisi olur mu? Benim gibi bilmeden kullanan var mı?
Merhaba aynı durumu şuan bende yaşıyorum evde gebelik testi yaptım cift çizgi çıkınca hastaneye gittim kan testi verdim 4 buçuk da ögrencem ama bebeğe bisey olursa diye düşünüyorum sizin durumlar nasıl lütfen cevap verin

Back