Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ne squatı bacaklarda ve belden destek alarak ağırlık kaldiriyorsun.ilk aylar okadar önemli ki......bunu sorman bile anlamsız geldi...kusura bakma.millet bebeği tutunacak mi kese görünck mi kalp atişi olcak mi derdinde sen Squa
Cnm keşke böyle konuşmasan Allah korusun bi tehliken olur 9 ay yatmak zorunda kalırsın dikkat et bebeğine spor yine yapılır ama bebek kolay gelmiyor Hayırlı olsuncook zoruna gitmis amaaa..kiyamam. sen su an kesin kilon kadar konustun. spor dusmani seni. benim sporum seni mi gerdi canim. ben hamilelige hastalik olarak bakmam sen ve kafadaslarin gibi. hala spor yapiyorum. ve masallah seni 10'a katlariz her turlu. okey? ha bu arada gunde 80 squatla devam ediyoruz.sen kendi selulitlerine yan. kendine saygi duymayan baskasina nasil duysun zaten.
Çok şükür kalça eritecegim derken senin gibi beyin yaglarimdan....ki beynin hepsi yağdır. ..eritmemişim...canım çok ezik cevaplar veriyorsun.Squat senin beynini eritmiş. ....Bu arada ah bi gelip görsen beni maşallah 182 boyunda 65 kgyum :)cook zoruna gitmis amaaa..kiyamam. sen su an kesin kilon kadar konustun. spor dusmani seni. benim sporum seni mi gerdi canim. ben hamilelige hastalik olarak bakmam sen ve kafadaslarin gibi. hala spor yapiyorum. ve masallah seni 10'a katlariz her turlu. okey? ha bu arada gunde 80 squatla devam ediyoruz.sen kendi selulitlerine yan. kendine saygi duymayan baskasina nasil duysun zaten.
evet canim spor yapan biri olarak kimler yapti kimler yapmadi diye fikir almak benim amacim. ama bazilari cemkirmiste cemkirmis. niye gocunduysa bu kadar. sanki bi baskasini acisinin ustune yazmisim gibi. ayri bi konu acmisim burda. ilgilenmiyosan girme yani.Arkadaşım bende sürekli spor yapan bir insandım yıllardır ama bir düşük yaptım ikinci gebeliğim şuan yine kanamalarla geçti yani seninki zor değilse doktorun sıkıntı görmüyorsa yapabilirsin ama biz çoğu insanlar bebeği tutunsun diye evinde yemek bile yapamıyor işe bile gidemiyor yani anlatabildim umarım
Çok şükür kalça eritecegim derken senin gibi beyin yaglarimdan....ki beynin hepsi yağdır. ..eritmemişim...canım çok ezik cevaplar veriyorsun.Squat senin beynini eritmiş. ....Bu arada ah bi gelip görsen beni maşallah 182 boyunda 65 kgyum :)
Senin gibi spor derdim yok... Ayrıca 100 kg da olsaydım Bebeğimi korumak için elimden gelen herseyi yapardım. ....Allaha çok şükür kilom da boyum da yerinde....sen bence başka cvp yazma beynin iki lokma kalmış birini de burda harcama.[/QUOTE. spor yapmanin ne demek oldugunu bile bilmedigini zayiflamak icin yapilan bi eylem oldugunu soyle ve kendini ifsa et. cok tatlisin :) ben direk gomerim canim hakaret etmem. gomuldun orda cirpinma bari eglendiriyosun zira. sozun, fikrin, bilgin bittigi yerde hakaret baslar. cok guzel bir ornek daha :) sayiyla beynimiz var zaten birini burda harcama falan :) fiskirtmissin bilgini oyle boyle diil
spor yapmanin ne demek oldugunu bile bilmedigini zayiflamak icin yapilan bi eylem oldugunu soyle ve kendini ifsa et. cok tatlisin :) ben direk gomerim canim hakaret etmem. gomuldun orda cirpinma bari eglendiriyosun zira. sozun, fikrin, bilgin bittigi yerde hakaret baslar. cok guzel bir ornek daha :) sayiyla beynimiz var zaten birini burda harcama falan :) fiskirtmissin bilgini oyle boyle diil :)Çok şükür kalça eritecegim derken senin gibi beyin yaglarimdan....ki beynin hepsi yağdır. ..eritmemişim...canım çok ezik cevaplar veriyorsun.Squat senin beynini eritmiş. ....Bu arada ah bi gelip görsen beni maşallah 182 boyunda 65 kgyum :)
Senin gibi spor derdim yok... Ayrıca 100 kg da olsaydım Bebeğimi korumak için elimden gelen herseyi yapardım. ....Allaha çok şükür kilom da boyum da yerinde....sen bence başka cvp yazma beynin iki lokma kalmış birini de burda harcama.
canim yatadabilirim problem o diil ki. simdi gayet iyiyim ve sporcu biri olarak insanlarin fikirlerini almak cok normal bir davranis. gelipte buraya milletin acisina tuz basmisim gibi davranmaya curret ediyosa bazilari hakettigini, kendine bile itiraf edemedigi seyleri duymayi zaten beklemeli. onun haricinde spor benim icin cok onemli ve keske herkes spor yapsayi da dert edinmis biriyim. mevzumuz bundan ibaretCnm keşke böyle konuşmasan Allah korusun bi tehliken olur 9 ay yatmak zorunda kalırsın dikkat et bebeğine spor yine yapılır ama bebek kolay gelmiyor Hayırlı olsun
su da demek oluyor ki bu, bu da demek oluyor ki su.. demek oluyor ki deyip anlam yukleme tatlim, direk dediklerimde her sey, cok acik :) hadi hic bisey icin gec diil, hop bir ki! kaldir koca totoyu :) bu arada benden sana bir oneri; cinsel hayat ihmale gelmez :)Ben sporun alasını yaptım cicim...korkum yok voleybol oynadim yillarca hem de profesyonel olarak ....neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum...o değil küçük beyninle gomdugunu falan sanıyorsun....Ama çok gülüyorum. Geç ergen seni...git sivilcelerini sık sen aynada
Ha bi de yatadabilirim falan demişsin...insanların ne zorluklar çektiğini bilemezsin....tuvalete dahi gidemeyen...yatagin egiminin bile bebek düşmesin diye ayarlandigi ne hikayeler var.
Spor fikrini savunma demiyoruz...Ama hamile iken belirli bir seviyesi var bunun ve madem 80 squat yapıyorsun.konu başlığının cevabını bile sen vermiş durumda iken niye spor yapan var mı diye soruyorsun..ben bunun yanlış olduğunu savununca ezikce belden aşağı vuruyorsun ama vurduğun yer emin ol benim en güvendiğim yerim.sen asıl sporu gerçekten yapan biri olsan başkalarının kalça Toto vb yeri seni ilgilendirmezdi.Sağlıklı yaşam için sporu tercih ederdin öncelikle. ..
Bu da demek oluyor ki senin kaygıların benden çok. ..
Allah bebeğini bağışlasin.umarım sağlıkla kucağına al....
bana yapma diyen olmadi (ki onu da ayri kale alirdim), bana eli belinde siradan biri "sen ne sacmaliyosun hanim" dedi tatlim bu bir. insanlar yataklara mahkum geciriyomus bu donemini diye ben de mi oyle geciriyim? ya da onlar oyle diye ben rahatsiz mi olmaliyim? eger bunu one surersen bu kiskancliktan baska bisey diil. cunku ben iyiyim. burda okey miyiz? "ben iyi degilim, iyi olan insanlarin bogazina yapisirim, onlarda kotu olsun" yaklasimi psikolojisi normal bi insan davranisi diil. bu iki. guzel insanlarimiz elestiriye tahammulsuz olduklarindan uslube yonelir haldeler. ve onlari hadsizce "egitmeye" calisirlar. ben de diyorum ki uslubum bu, sana gore ya da ona gore degistirmiycem tatlim isine gelirse :) buyuk ihtimal gelmiycek isine. kendince beni "egitmeye" devam ediceksin :) bu da uc tatlim, buyursunlar bakalim :)L Laylu insanlar burda bebekleri olsun tutunsun düşmesin diye neredeyse yatağa mahkum yaşıyorlar bırak sporu ve psikolojileri allak bullak oluyor. Sana yapma diyen arkadaş eminim sen de kötü bir olay yaşama diye düşünmüştür. Bu konularda bizlerden çok doktorlar daha sağlıklı yorumlar yaparlar. Allah vermedin burda sana yap desekte evladına bişey olsa kimse bunun vebalinden kurtulamaz. Ama geçen tv de gördüm 9 aylık hamile kadın halter kaldırıyordu siz de görmüşsünüzdür. Umarım hem sporunu yaparsın hem de evladına kavuşursun. Lakin üsluba biraz dikkat edelim. Gönül kırıklığını tamir etmek zordur. Sağlıcakla kal.![]()
Umarım hayırla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.bana yapma diyen olmadi (ki onu da ayri kale alirdim), bana eli belinde siradan biri "sen ne sacmaliyosun hanim" dedi tatlim bu bir. insanlar yataklara mahkum geciriyomus bu donemini diye ben de mi oyle geciriyim? ya da onlar oyle diye ben rahatsiz mi olmaliyim? eger bunu one surersen bu kiskancliktan baska bisey diil. cunku ben iyiyim. burda okey miyiz? "ben iyi degilim, iyi olan insanlarin bogazina yapisirim, onlarda kotu olsun" yaklasimi psikolojisi normal bi insan davranisi diil. bu iki. guzel insanlarimiz elestiriye tahammulsuz olduklarindan uslube yonelir haldeler. ve onlari hadsizce "egitmeye" calisirlar. ben de diyorum ki uslubum bu, sana gore ya da ona gore degistirmiycem tatlim isine gelirse :) buyuk ihtimal gelmiycek isine. kendince beni "egitmeye" devam ediceksin :) bu da uc tatlim, buyursunlar bakalim :)
Ben aerobik antrenörlügü yapıyorum suan 13 haftalik hamileyim Dr sadece yürüyüş dedi başkasına izin veremem dedi doğumdan sonra yine aerobik yap ama şimdi değil dedi bebeğim sağlıklı olsun her şeye razıyım ben spor benim vazgecilmezim ama 6 ay mola