hamile kalmadan önce bırakmanız gerekiyordu bu yüzden. ben de hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. günde bir paket içiyordum öncesinde. ama o testi görür görmez bıraktım. cünkü cocugumun benim yüzünden karnımda ölmesi, hastalıklı doğması veya yasamının herhangi bir döneminde sırf bu yüzden sağlık sorunu yasama ihtimali beni sigara içmemekten daha çok korkuttu. hiç mi canım çekmedi? tabii ki çekti. 12 yıldır sigara içen biriydim sonucta. ama hep kendimi tuttum. bebeğime odaklandım. her ay gittiğim kontrollerde kan sonuclarım yavas yavas normal çıkmaya başladıkça ben de mutlu oldum. su an tam 6 aylık olduk. 3 haftalıkken öğrenmiştim bebeğimi.
bence annesi, babası sigara içen bebeklerle ilgili olan haberleri, doktor videolarını vs izleyin. belki uzaklaşmanıza yardımcı olur (ben su an esimde bunu uyguluyorum cünkü)
benim bir arkadasim kızına hamileyken günde bir dal içiyordu güya kendini kontrol edemediği için. kızı su an 6 yasinda ve sürekli hasta. yaz kış demeden sürekli hastalanıyor çocuk.