İnanın aynı dertten bende muzdaribim bende işin tuhafı şu ki bu üçüncü gebeliğim ilk hamileligimde hiç sigara kullanan biri değildim ikinci hamileligim planlıydı ve o yüzden öğrenir öğrenmez direk kestim. Ama şuan beklenmeyen bi gebelik oldu farkli bir sağlık sorunu sebebiyle 1-2 aylığına spiralimi çıkarmıştı doktor çıkarır çıkarmaz hamile kalmışım anlayamadım. Ve inan 2. Gebeliğimde nasıl kestiğimi hatırlayamıyorum kafayı yiyecem azalttım bazen günü 1le bile kapattığım oluyor ama ne bulantım ne tiksinmem oldu bırakamıyorum çıldırcam vicdan azabından öleceğim sizi çok iyi anlıyorum. 8+3 oldum hergün ölüp ölüp diriliyorum günahına gireceğim bişey olacak diye. Ama yok bırakamıyorum bir gün hic içmeden durabilsem devamı gelecek kesebilecegim sanki ama evde iki çocuğum daha var ve uzun sure içmediğim de aşırı sinirli gergin oluyorum onlara bağırıp çağırıp onlarında günahlarına girmekten psikolojilerini etkilemekten korkuyorum. Gerçekten bende şurada durayım etkin bi çare gösteren biri olursa bende faydalanayım ya