- 20 Aralık 2022
- 35
- 7
- 26
- Konu Sahibi kaderkismet123
Merhabalar kızlar.18+5 Günlük gebeyim.Bu Allahn belası sigara illetinden tamamen kurtulmuş değilim.Normalde hamilelikten önce günde 1-1.5 paket içiyordum.Hamileliğim planlı olmadıgı icin öncesinde bırakma gibi bir durumum olmadı.Öğrendikten sonra günde 4-5 sonralarında 1-2 ye indirdim.11haftaya geldiğimde 2 li test için ultrason çeken doktorum gözümü korkutunca 1-2 içmeyi de bıraktım.Yaklaşık 3-4 haftaya yakın içmedim.Fakat yine bu aralar günde 1 tane 2 tane.Ya da 2 günde 1 tane olacak şekilde içiyorum.Sİgarayı söndürdüğüm an vicdan azabından mahvoluyorum.Ayrıca kendim de sağlıkçıyım,ne kadsar zararlı oldugunu da biliyorum.Ama kahretsin ki o kadar canım cekiyor ki.Hamilileğimden beri hiç bir şeye aşermeyip sadece sigaraya aşeriyorum ya.Yorumlara çocuk öyle dogar böyle dogar yazmanıza gerek yok cunku biliyorum.Sadece benim gibi olan ve nasıl bir cözüm izleyen varmı diye merak ediyorum.İçmek istemiyorum ama canım o kadar çekiyor ki.1 taneden ne olacak düşüncesiyle yakıyorum sonrasından başımdan aşşağoya kaynar su dökülüyor resmen.Karnımdakine bunu yapmaya hakkım yok.Allahım yardım etsin ya ölüyorum artık vicdan azabından.