Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hamile kaldıgım ay (daha hamileliği öğrenmemiştim) ameliyathanede bebek doğuyor ve beniö kucağıma veriyorlardı emzirmem için siyah saçlı beyaz tenli erkek bebeği olarak görmüştüm al oğlunu emzie hadi diyorlardı. Hamilelik düşündüğüm için psikolojik olarak gördüğümü düşündüm rüyayı 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim cinsiyetini öğrendipimizde de erkek oldugunu duyunca çok şaşırmıştım rğyam aklıma gelmişti direk vee doğumum oldu ve oğlum baya baya saçlı doğdu tesasüfmüdür bilmem ama bir tek o rüyam çıkmıştır.
Hamilelikte çok karışık rüyalarda gördüğüm oldu. Düşük yapmaktan çok korkardım ve sürekli rğyamda birşeylerde koşa koşa kaçtıgımı görürdüm ve kan görürdüm kırmızı, bunlarda psikolojik tabii ki kafama taktıgım tada aklımdan geçirdiğim için. Korkunç rüyalar gördüğün de oluyordu arada.
Hamileyken her ihtimali kafaya taktığımız için bilinçaltımız ona göre oyun oynuyor. Misal birisi size karnın yuvarlakmış erkek bu dese o akşam rüyada yusyuvarlak bir top görür ve top gördüm kesin erkek dersiniz. Kısacası, hamilelikte rüya konusuna çok takılmayın zaten %50 ihtimal var