• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ve regl

Angelinamss

hayat kısa , kuşlar uçuyor.
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
806
842
133
bayanlar iyi pazarlar. benim aklimi kurcalayan bir sey var. gebelik testi yaptim cift cizgi cikti. bide kan testi yaptiriyim dedim. ama reglim basladi . her zamanki gibi 5 gun surdu. oyle olunca da test yanlis mi oldu acaba diye dusundum. boyle bir sey basiniza geldi mi? c.ba gunu randevum var doktora gidecegim ama yine de meraklaniyorum.

bayanlar iyi pazarlar. benim aklimi kurcalayan bir sey var. gebelik testi yaptim cift cizgi cikti. bide kan testi yaptiriyim dedim. ama reglim basladi . her zamanki gibi 5 gun surdu. oyle olunca da test yanlis mi oldu acaba diye dusundum. boyle bir sey basiniza geldi mi? c.ba gunu randevum var doktora gidecegim ama yine de meraklaniyorum.
Üstüne görme olabileceği gibi kimyasal gebelik de olabilir. Kan testi yaptırmak en mantiklisi

normal standart bi regli görünümündeyse hamile değilsindir diye düşündüm ama belli de olmaz, çift çizgi çıkması enteresan

Son düzenleme:
Valla bnm annem kardesime hamileyken 2 kere hastalanmis gununde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annem kardesimr hamileyken farkinda bile degilms regl olmus.sonraki ay 8haftalkken ogrendi.ayrica yine bi tanidik 3ay farkina varmamis regl gormus snra hamileligini ogrenmis.yani olabiliyor.cunku pozitf ckmis testinizde .

Back