Sağol canım, Allah seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerin kaçtı canım? Benim geçen ay adeti 21. Günü öyleydi. İnşallah 10 üstünde çıkar benmdeMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alıırsınız.Benim de progesteron değerim düşüktü doktorum jel ve iğne verdi.İğneyi hala kullanıyorum,değerim yükseldi inşallah sizin de yükselir.
İyi canm yükseldiğine sevndm. Benim o gün 7,28 çıktı senn daha düşükmş cnm. Şuan bilmiyorum belki yükselmştir cnm. Düşük olunca herhangi bi ağrın sancın oluyo muyduTeşekkür ederim ben hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum hemen ölçtürmemi istedi 4,7 sanırım ama iğneler ve jel ile arttı en son 2 hafta önce ölçtürdüm 24 olmuş .
Anladm canm genelde peogestan kullananlar kullanmadan önce sancı kanama falan yaşamışlar o yüzden sordum. Şuan kaç haftalıksın? Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHayır ağrı sancı hatırlamıyorum ama zamanla Bebek büyüdükçe özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor bu da normal bence.
Merhaba cabim bende yeni hamileyim 6 cikti progestan .dusuk tehlikesi var dediTeşekkür ederim ben hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum hemen ölçtürmemi istedi 4,7 sanırım ama iğneler ve jel ile arttı en son 2 hafta önce ölçtürdüm 24 olmuş .
Progestan degerim 6 dusuk cikti cnmHayırlı olsun hamileliğiniz .Allah sağsalim kucağıza almayı nasip etsin
Nasil yukseltiniz cnm bebegin tutundumu sana acabaProgestan degerim 6 dusuk cikti cnm