Hamilelik ve progesteron değeri

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.030
29
Kızlar, ben geçen ay 21. Gün progesteron baktırdım, 7,28 gebelik görünmüyor gebelikte 10 üstü oluyor dedi doktor. Ama ben şuanda hamileyim. Progesteron düşük, bu halde doktor ilaç verir mi? Herhangi bi sorun olur mu? Yarın doktora gideceğim. Sonuçlarımı geç alabilirim bi sorun olmaz değil mi?

Aynen canm o yüzden merak ediyorum yükseldi mi ne durumda diye. Yarın tahlil vereceğim inşallah riskli bi durum yoktur

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alıırsınız.Benim de progesteron değerim düşüktü doktorum jel ve iğne verdi.İğneyi hala kullanıyorum,değerim yükseldi inşallah sizin de yükselir.

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alıırsınız.Benim de progesteron değerim düşüktü doktorum jel ve iğne verdi.İğneyi hala kullanıyorum,değerim yükseldi inşallah sizin de yükselir.
Sağol canım, Allah seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerin kaçtı canım? Benim geçen ay adeti 21. Günü öyleydi. İnşallah 10 üstünde çıkar benmde

Teşekkür ederim ben hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum hemen ölçtürmemi istedi 4,7 sanırım ama iğneler ve jel ile arttı en son 2 hafta önce ölçtürdüm 24 olmuş .

Teşekkür ederim ben hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum hemen ölçtürmemi istedi 4,7 sanırım ama iğneler ve jel ile arttı en son 2 hafta önce ölçtürdüm 24 olmuş .
İyi canm yükseldiğine sevndm. Benim o gün 7,28 çıktı senn daha düşükmş cnm. Şuan bilmiyorum belki yükselmştir cnm. Düşük olunca herhangi bi ağrın sancın oluyo muydu

Hayır ağrı sancı hatırlamıyorum ama zamanla Bebek büyüdükçe özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor bu da normal bence.

Hayır ağrı sancı hatırlamıyorum ama zamanla Bebek büyüdükçe özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor bu da normal bence.
Anladm canm genelde peogestan kullananlar kullanmadan önce sancı kanama falan yaşamışlar o yüzden sordum. Şuan kaç haftalıksın? Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar progesteron değerim şuan 13,4. Sizce iyimi daha doktora göstermedim

X