- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim de elimde KPSS kitapları var.liderin matematik soru bankasını bitirdim.(fena değildi).Merhaba ben de ALESe gireceğim kasımda. Ve ilk defa giriyorum sanırım geçen sene yeni bir düzenleme gelmiş sınav formatı değişmiş ama konularda bir değişiklik yok sanırım kaynak olarak neler çözüyorsun benim de kaynak edinmem lazım elimde sadece kpss kitapları var kaynak almam lazım
Bu arada ben türkçe öğretmeniyim türkçe ile ilgili sorun olursa yardımcı olurum
Teşekkür ederim ben de öyle düşünmüştüm sonradan. elimdeki kpss kitaplarından çalışıp en son geçmiş yılların sorularını çözerim diye.aynı düşünmüşuzMerhaba benim de elimde KPSS kitapları var.liderin matematik soru bankasını bitirdim.(fena değildi).
Yine eski yılların KPSS matematik ve Türkçe soru bankaları var.(pegem)
2018 KPSS için aldığım benim hocam Türkçe ve mat denemeleri var 44 lü onları çözüyorum.
Sınava doğru, eski yılların ALES sorularını deneme olarak çözeceğim
Kısacası ales için kaynak almaya gerek yok çünkü KPSS konuları alesi kapsar fazlasıyla hemde.
Bu sınavda sorular çözülmeyecek gibi değil tek problem ZAMAN.
Zamanı çözebilmenin tek yolu deneme bu yüzden illla kitap alacağım diyorsanız eski yılların ALES sorularının olduğu kitabı alıp zaman tutarak çözmek en mantıklısıeğer ÖSYM nin ALES eski yıllarda çıkan sorularını bitirirseniz DGS çıkmış sorularını çözebilirsiniz ordada sadece matematik ve Türkçe var
Bol çalışmalı günler diliyorum
Evet almaya gerek yokmuş ben de araştırınca konulara falan bakınca almamaya karar verdim.Den bide ALES için kaynak kesin alırım diyorsanız ben ihtiyaç aldım.
Fakat gerçekten almaya gerek yok çünkü artık KPSS de sayısal mantık çıkıyor ve kitaplarda bu konu anlatılıyor.
Boşuna para vermeyin derim ben
Takıldığınız Türkçe sorularını sorabilirsiniz demişsiniz çok naziksiniz teşekkür ederim
Denemelerin sonuçlarını yazalım motivasyon olur
Bende 2013 mezunuyummerhabalar bn de 2013 mezunuyum. 5 yıldır özelde çalışıyorum. özelde rahattım severek çalışıyordum. bu sene çocuk istediğimiz için bıraktım işimi. ama hala güzel haberi alamadık. bu süreçte kpss'ye mi çalışsam diye düşündüm ben de . ama 5 sene aradan sonra kolay olur mu bilemedim. siz bana umut oldunuz bugün . inş bn de başlayacağım. belki bu vesileyle kafam başka şeylerle meşgul olur ve bebişimiz de gelir hayırlısıyla
ben özelde rahattım ailemin yannda, düzenimiz tamdı. ama kpss'de insanın hep aklının bi köşesinde duruyor. inş kitap araştırmasına başladım. neden olmasın ki? temelim de zayıf değil. alandan korkuyorum. hayrlısı bakalım bi başlayalım daBende 2013 mezunuyum
Özelde bende çalışabilirim ama evli bayanlar için çok zor oluyor:-/
Ben burdayım ama bu sefer zaman çok olduğu için diğer sınavlara da girmek istedim.Hem ALES hem yds hemde KPSS..
Sonra artık açılan ilanlara göre başvurularımızı yaparız inşallah
Eğer KPSS ye sadece çift yıllarda giriyorsunuz önünüzde zaman çok ,bu yüzden kısa hedefler belirleyebilirsiniz.
Mesela ben en yakın hedefim kasımdaki ALES ,bu arada matematik ve Türkçe iyice hızlanmış olacakİnşallah bebişte bir an önce gelir
O zman siz her yıl KPSS ye girenlerdesinizben özelde rahattım ailemin yannda, düzenimiz tamdı. ama kpss'de insanın hep aklının bi köşesinde duruyor. inş kitap araştırmasına başladım. neden olmasın ki? temelim de zayıf değil. alandan korkuyorum. hayrlısı bakalım bi başlayalım da
yok en son 2013 'te girdim sınava. o zamanlar çok sıkı çalışmıştım. sonra aniden alan geldi. özelden teklif aldım falan derken kpss gümbürtü oldu. çok disiplinli bir insanımdır. bi başlasam düzenli bir şklde çalışırım . planlı, programlı. inş bilgi alışverişi yaparız faydalı oluruz hem birbirimize ben de bir post açmayı düşünüyorum. başkalarına da faydalı olmak adınaO zman siz her yıl KPSS ye girenlerdesiniz
Umarım azmimiz bitmez ve başarılı oluruz
Kitap seçiminde şöyle başlamanızı önerebilirim,en iyi beğenilen kaynakları sona doğru bitirin.Çünkü şuanda başlayınca sona geldiğinizde baştaki kitabı unutmuş oluyorsunuz.
En iyi kaynakları en sona bırakın derim ben
Her yıl sınava girenlerden derken yani siz tek yıllarda da girebiliyorsunuz ben sadece çift yıllarda girebiliyorumyok en son 2013 'te girdim sınava. o zamanlar çok sıkı çalışmıştım. sonra aniden alan geldi. özelden teklif aldım falan derken kpss gümbürtü oldu. çok disiplinli bir insanımdır. bi başlasam düzenli bir şklde çalışırım . planlı, programlı. inş bilgi alışverişi yaparız faydalı oluruz hem birbirimize ben de bir post açmayı düşünüyorum. başkalarına da faydalı olmak adına