Hamilelik ve Kokoreç!

Oykumkrknn0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
28
9
27
Selam arkadaşlar ben bu gün canım istedi kokoreç yedim hamilelikte sakincaliymis şimdi gördüm.

Kesinlikle hayır!
Sakatatın her türü, işlemiş gıda, hazır paketli ürünler yasak.
Kısaca sağlıklı besleneceksiniz, sağlıklı olmayan her şey zararlı.

Sağlıklı besleniyorum lakin canım çekti bir kere birşey olmaz dimi ne yapayım bilmiyorum simdi

Sağlıklı besleniyorum lakin canım çekti bir kere birşey olmaz dimi ne yapayım bilmiyorum simdi
Bi kereden birşey olmaz canınız istemiş yemişsiniz ama tekrarı olmasın parazit yaparmış çocuğa, sigara içen var canı istedi diye ondan da zararlı değildir herhalde 1 kerecik kokoreç aşerip yemek.

Bi kereden birşey olmaz canınız istemiş yemişsiniz ama tekrarı olmasın parazit yaparmış çocuğa, sigara içen var canı istedi diye ondan da zararlı değildir herhalde 1 kerecik kokoreç aşerip yemek.
Bilakis.
Sigara ve kokoreç aynı kefeye konamaz, konmamalı da.
Kokoreçte bulunabilecek bir bakteri bebeğe geçebilir, sizi zehirleyebilir, düşükle sonuçlanabilir.
Her türlü zehirlenme tehlikelidir ama burada bakteri söz konusu.
Ben ki delirdim kokoreç diye yiyemedim ağladım, off gene canım çekti

Kız benim canım bumbar çekti bende yemedim doğurduktan bir kaç ay sonra yiyicem diye diledim adamış gibi hamilelikten sonra yedim 4 ay kadar sonra ama yazık kız bir kerecik yemiş dayanamadı zahar gitmeyin üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…