Hamilelik ve Kan değerleri

ebeveynatlasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
45
21
3
27
Kızlar merhabalar bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba 2 aydır deneme yapıyoruz fakat değerlerim iyi olmasına rağmen gebe kalamiyorum sadece demir eksikliğine bağlı kansızlığım var ve d vitaminim düşük bunlar dışında genel değerlerim çok iyi sizce bu düşük olanlar etki eder mi ? Hormon testlerimde iyi çıktı. Tabi ki zamanı vardir mutlaka biliyorum ama sadece öğrenmek istedim

2ay çok kısa bi süre d vitamini etkiliyor gebeliği. 6-12 ay arasını normal kabul ediyolar Bence kendin içinde d vitamine başla hemen başlamadıysan. Ben yataktan kafamı kaldıramıyordum d vitaminim yerlerdeydi. Geçen ay başladım 2.ayım bu ay ilacım bitmedi daha bu ay gebelik oluştu. Beta artışı takip ediyorum tabiki. %100 d vitamini etkiler diyemem ama çok önemli bi faktör

Yaa çok teşekkür ederim, size de sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun Doktora gittiğimde d vitamini için bir ilaç vermedi kansızlık için Ferro diye bir ilaç verdi onu kullanmaya başladım şimdi ama neden vermediğini çözemedim size d vitamini için ne vermişti

Bana kadın doğum vermedi canım dahiliyeye gitmiştim çok bitkinim diye o vermişti. Hatta gebelik için Folik asiti bile o vermişti ama daha başlamamıştım yeni başladım Bence bi dahiliyeye git gebelik düşündüğünü de söyle ben öyle yapmıştım

Ben de aile hekimine gittim ya Tamamdır çok teşekkürler bilgi verdiğin için

Folik asit başlayın, eşin sperm tahlili vermeli, insülin direnci bakıldı mı?
Eşimin sperm tahlili normal, insülin direncine ve folat değerime de baktırdım o da normal. Peki bunlar normal olsa da folik asit baslaniliyor mu bunu bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı

Eşimin sperm tahlili normal, insülin direncine ve folat değerime de baktırdım o da normal. Peki bunlar normal olsa da folik asit baslaniliyor mu bunu bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı
Folik asit vücutta depolanmıyor gebelik düşünenler 2 ay önceden başlıyor, ben hala multivitaminin içinde alıyorum. Bir süre olmazsa rahim filmi çektirebilirsiniz tüpler de açıksa olabilir sizin bende

Folik asit vücutta depolanmıyor gebelik düşünenler 2 ay önceden başlıyor, ben hala multivitaminin içinde alıyorum. Bir süre olmazsa rahim filmi çektirebilirsiniz tüpler de açıksa olabilir sizin bende
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…