Hamilelik ve idrar yollarinda enfeksiyon

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
35
Mrb kk 3 aylik hamileyim yesil akintim var ve kasintim var ilk gebeligimdede olmustu idrar yollarinda enfeksiyon vardi antibiyotik kullanmistim geçmemişti daha etkilisini vermişti biraz hafiflemişti.sonra hamilelim bittiginde kizimda vardi dogumdan sonra bebege gece biliyormus . bu sefer gittiğim dr ilaç vermedi erken dedi 14. Haftada verebilirim dedi. Siz neler yaşadınız nasıl atlattınız doğal yollardan ilaçsız geçiren var mı????

Bende şuan 5 aylık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu var bi suda eriyen bi ilaç verdi. Bide çok bol bol su ic dedi doktorum bakalim gececekmi korkuyorum :(

Canım bende hamilelikten once1 bucuk sene uğraşmıştım enfeksiyonla.
Bol su ve sabah akşam sirkeli su icmistim iyi gelmişti. Hamilelikte sirkeli suyun zarari olup olmadığını doktoruna danışıp deneyebilirsin en azindan ilac degil.

Canım bende hamilelikten once1 bucuk sene uğraşmıştım enfeksiyonla.
Bol su ve sabah akşam sirkeli su icmistim iyi gelmişti. Hamilelikte sirkeli suyun zarari olup olmadığını doktoruna danışıp deneyebilirsin en azindan ilac degil.
Bende araştırdım doğal yollardan nasıl kurtulurum diye aynen dediklerini gordum ve yaptim iyi geldi atlattım çok şükür elma sirkesi bi mucizeydi gerçekten ve bol bol cacık doğal antibiyotik sarımsak salatalık yoğurt .....tskler bi arada

Bende araştırdım doğal yollardan nasıl kurtulurum diye aynen dediklerini gordum ve yaptim iyi geldi atlattım çok şükür elma sirkesi bi mucizeydi gerçekten ve bol bol cacık doğal antibiyotik sarımsak salatalık yoğurt .....tskler bi arada
Bana da doktor söylemişti cam şişede ki elma sirkesini su ile ic diye bende faydasini görmüştüm cok şükür.
Sevindim canimm geçmesine, Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah yavruna.

Bana da doktor söylemişti cam şişede ki elma sirkesini su ile ic diye bende faydasini görmüştüm cok şükür.
Sevindim canimm geçmesine, Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah yavruna.
Amin çok sagolun

Back
X