canımsın 2.gebeliğim olduğu için deneyimli hissediyorum kendimi o yüzden cvp verebilirim sanıyorummerhaba arkadaslar bende 8 haftalik hamisim.:CüvCüv:Allah nasip ederse. Tecrubeli hamislere biseyler sormak istiyomm
1 karin agrisina benzer agri yada kasilma diyim agrilarim oluyor, sizde de oldumu gebeligin ilk aylarinda nasil gecirmeyi basardiniz
2 karnim hemen sismeye basladi sankim 45 den 48 e cikdi 20 gun de kilom tuzlu yeme ihtiyaci duyuyorum ve yiyorumbu kadar kisa surede kilo artisi normal mi
3 hamile kiyafetlerini hangi magazalardan tercih ediyosunuz yada onerirsiniz
4 dr um ozel bi beslenme listesi yada onerisi vermedi siz neleri yemeye dikkat ettiniz neler den kacindiniz
cok tesekkurler simdilik bu kadara.s.
merhaba arkadaslar bende 8 haftalik hamisim.:CüvCüv:Allah nasip ederse. Tecrubeli hamislere biseyler sormak istiyomm
1 karin agrisina benzer agri yada kasilma diyim agrilarim oluyor, sizde de oldumu gebeligin ilk aylarinda nasil gecirmeyi basardiniz
2 karnim hemen sismeye basladi sankim 45 den 48 e cikdi 20 gun de kilom tuzlu yeme ihtiyaci duyuyorum ve yiyorumbu kadar kisa surede kilo artisi normal mi
4 dr um ozel bi beslenme listesi yada onerisi vermedi siz neleri yemeye dikkat ettiniz neler den kacindiniz
cevap yazan herkese cok tesekkur ederim.
bisey daha sorcam. vucutda olusabilce catlaklar icin onereceginiz krem var mi. ben bebeyagi aldim .ve kac gun surmeliyiz hergun mu 2 gunde 1 mi
tesekkurlera.s.
merhaba arkadaslar bende 8 haftalik hamisim.:CüvCüv:Allah nasip ederse. Tecrubeli hamislere biseyler sormak istiyomm