Hamilelik ve Grip

Gokcegul52

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
55
29
3
34+3 deyim ve
Öksürüğe ve gribe yakalandım
Nasıl geçer ?
Sadece ıhlamur ve rennien şurubu dedi doktor

Ihlamurla mecbur. Ihlamur bal limon, bal zencefil karabiber karışımları iyi geliyor ama çat diye kesmiyor tabii

34+3 deyim ve
Öksürüğe ve gribe yakalandım
Nasıl geçer ?
Sadece ıhlamur ve rennien şurubu dedi doktor
Pekmez tereyağ için ama üzerine su içmeyin. Boğazınızda kalsın yumuşatsın. Benim öksürüğümü bıçak gibi kesmişti. Yarım çay bardağı kadar gözkararı pekmez kullanın
1 çay kaşığı tepeleme tereyağını cezvede eritin. Üzerine pekmezi ekleyin ama ısıtmayın. O karışımı için yumuşar boğazınız

Pekmezin türü farkeder mi? Kayınvalidem elma pekmezi vermişti. Kaç kaşık yemem lazım. Günde ne kadar sabah akşam mı yemem lazım. Desteğiniz için teşekkür ederim

Pekmezin türü farkeder mi? Kayınvalidem elma pekmezi vermişti. Kaç kaşık yemem lazım. Günde ne kadar sabah akşam mı yemem lazım. Desteğiniz için teşekkür ederim
Ay valla onu bilmiyorum ama pekmez pekmezdir bilmem ki
benim gece krizim tutuyordu uyutmuyordu. Gece uyumadan içiyordum ama sabah akşam yapın bence. Kriz geldiğinde işe yarar diye düşünüyorum

Ay valla onu bilmiyorum ama pekmez pekmezdir bilmem ki
benim gece krizim tutuyordu uyutmuyordu. Gece uyumadan içiyordum ama sabah akşam yapın bence. Kriz geldiğinde işe yarar diye düşünüyorum
Pekmez + tereyağı diyorsunuz bi gün bi deneyeyim inşallah faydalı olur çok teşekkür ederim

Bende 34 +3 deyim çok kötü grip olduk eşimle virüs kökenli olduğu için aksef antibiyotik verdi doktorum bir de parol ve dogal bir öksürük şurubu yazdı çok kötü bir durum Rabbım hepimize şifa versin tez zamanda aynı durumdayız şu an

Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah çok zor geçiyor gerçekten

Ne güzel ben istanbulda yaşıyorum insaAllah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…