- 14 Kasım 2024
- 52
- 29
- 3
- Konu Sahibi Gokcegul52
34+3 deyim ve
Öksürüğe ve gribe yakalandım
Nasıl geçer ?
Sadece ıhlamur ve rennien şurubu dedi doktor
Nasıl geçer ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekmez tereyağ için ama üzerine su içmeyin. Boğazınızda kalsın yumuşatsın. Benim öksürüğümü bıçak gibi kesmişti. Yarım çay bardağı kadar gözkararı pekmez kullanın34+3 deyim ve
Nasıl geçer ?
Pekmezin türü farkeder mi? Kayınvalidem elma pekmezi vermişti. Kaç kaşık yemem lazım. Günde ne kadar sabah akşam mı yemem lazım. Desteğiniz için teşekkür ederimPekmez tereyağ için ama üzerine su içmeyin. Boğazınızda kalsın yumuşatsın. Benim öksürüğümü bıçak gibi kesmişti. Yarım çay bardağı kadar gözkararı pekmez kullanın
1 çay kaşığı tepeleme tereyağını cezvede eritin. Üzerine pekmezi ekleyin ama ısıtmayın. O karışımı için yumuşar boğazınız
Ay valla onu bilmiyorum ama pekmez pekmezdir bilmem kiPekmezin türü farkeder mi? Kayınvalidem elma pekmezi vermişti. Kaç kaşık yemem lazım. Günde ne kadar sabah akşam mı yemem lazım. Desteğiniz için teşekkür ederim
Pekmez + tereyağı diyorsunuz bi gün bi deneyeyim inşallah faydalı olur çok teşekkür ederimAy valla onu bilmiyorum ama pekmez pekmezdir bilmem ki
benim gece krizim tutuyordu uyutmuyordu. Gece uyumadan içiyordum ama sabah akşam yapın bence. Kriz geldiğinde işe yarar diye düşünüyorum
34+3 deyim ve
Nasıl geçer ?
Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah çok zor geçiyor gerçektenBende 34 +3 deyim çok kötü grip olduk eşimle virüs kökenli olduğu için aksef antibiyotik verdi doktorum bir de parol ve dogal bir öksürük şurubu yazdı çok kötü bir durum Rabbım hepimize şifa versin tez zamanda aynı durumdayız şu an
Ordu da yaşıyorum 3 yıldır. Ordu geliniyimOrdu lu musunuz 52 üye adınızın sonu bende Orduluyum
Benim de ailem İstanbul da. Aminn inşallah. Kendinize iyi bakın hasta olmayın selamlarNe güzel ben istanbulda yaşıyorum insaAllah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız kendinize dikkat edin