Bende aynı durumdayım. 1.70 boyundayım bence 80, dr a görede 82 kiloyla hamile kaldım.Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo aldığımdan zaten bunalımdaydım, birde hamilelik eklenince diyet yapma ihtimalide ortadan kalktı. Kızıma hamile kaldığımda 56 kilodan 82 ye çıkmıştım, şimdi doğuma gittiğim kiloyla hamile kaldım bu da demekki 100 ü görecem gibi, diye düşünüyordum ama pek de öyle olmayacak gibi. gayet güzel yemek yediğim halde yağlı ve hamurlu şeyleri pek midem almıyor.
Ekmek peynir ilk 3 ayımın nerdeyse tek gıdasıydı ve tabii bolca meyve. halada aynı diyebilirim. 18. haftadayım. şimdiye kadar bir kez canım karnıyarık istedi yedim ama nerdeyse bayılcaktım. karnım şişti, başım döndü sanki kollestrol komasına girmiş gibi oldum. Elmadan başka meyve pek sevmezdim. şimdi hergün markete gidip taze taze ne meyve varsa alıyorum, hepsinden yiyorum, hayatım boyunca hep kabızlık sorunu çektim ama şimdi allaha şükür meyvelerden dolayı günde 2 hatta 3 kez tuvalete çıkıyorum. ben bu yüzden kilo almadığımı düşünüyorum. hamileiğin başından beri 2 kilo verdim ama ağzım hiç boş durmadı. eskiden meyveler dolpta dururdu, şimdi sehpanın üstüne koyuyorumki daha çok tüketeyim. işede yarıyor doğrusu. istemedn elin onlara gidiyor. sakın ha diyet yapma, bu hem sana hemde bebişe zarar verir. dengeli beslen mutlaka işe yarayacaktır...