Hamile olduğun için eşin tedirgin olmuş olabilir canımMerhabalar 4 aylık hamileyim 4 aydır eşimle beraberliğimiz yok. Artık doktor izin verdi fakat eşim sertleşmesinde sıkıntı yaşıyor çok çabuk kaybediyor önceden yoktu bu sorun strese giriyor neden böyle acaba
Öyle mi dersiniz. Bene dünden beri düşünüyorum artık beni beğenmiyor mu diyeHamile olduğun için eşin tedirgin olmuş olabilir canım
Gebeliğin durumuna göre doktorlar uyarıda bulunur. Bazen hiç yasaklanmaz, bazen hiç izin verilmez. Siz doktorunuzun sözünü dinleyin.Merabalar ben daha 6 haftalık hamileyim internetten okuduğum kadarı ile 3-4 aya kadar yasaklanıyormuş ilişki. Doktoruma sordum böyle bı yasak koymuyorum fakat en minimuma indirin haftada 1 defa gibi dedi sizce ne yapmalıyım?
yaşadık tabi sadece birliktelik olmuyordu. Şuan doktor izin verdi. Sürekli Böyle sıkıntı olur mu iyi misin gibi soruları oluyor sonra tamamlanmadan kalıyor herhalde kafasında zarar verir miyim diye düşünüyor4 aydır hiçbir yakınlaşma yasamadiniz mi? Penetrasyon şart değil başka şekilde de olabilir. Eşiniz bebeğe zarar verme endişesi yaşıyor sanırım. Önce başka şekilde yakınlaşın sonra ilişki yaşarsınız.
Endise ediyor tabii normal. Siz yine eski düzene devam edin bir müddet, sonra yavaş yavaş birliktelik de olur. Hakimiyeti siz alın ustte olduğunuz pozisyonlar daha rahat ettirir.yaşadık tabi sadece birliktelik olmuyordu. Şuan doktor izin verdi. Sürekli Böyle sıkıntı olur mu iyi misin gibi soruları oluyor sonra tamamlanmadan kalıyor herhalde kafasında zarar verir miyim diye düşünüyor
Hamilelik döneminde erkekler böyle etkilenebiliyor bebege zarar veririm korkusu vs vardır biraz konuşarak rahatlatmaya çalışın ilk oglumda kocamda da vardı bu korku ilişki çok az oluyordu doktor yasagı olmadıgı halde sonra ona anlatarak çözdük biz yani zarar göreceği bişey olmadıgını olsa doktorun söyleyecegini vs söyledim şimdi 2.yi bekliyoruz bunda hiç o problem yaşanmadı biliyor artık bişey olmayacağınıMerhabalar 4 aylık hamileyim 4 aydır eşimle beraberliğimiz yok. Artık doktor izin verdi fakat eşim sertleşmesinde sıkıntı yaşıyor çok çabuk kaybediyor önceden yoktu bu sorun strese giriyor neden böyle acaba
Yok canım öyle düşünme bnede suan 4 aylık hamileyim.hepimiz bu durumu yaşıyoruz.onlar tedirgin oluyor o nedenle.İcin ferah olsun.Bir çok tanidigimdada duymuştum bunu.Dogumdan sonra herşey normale dönerÖyle mi dersiniz. Bene dünden beri düşünüyorum artık beni beğenmiyor mu diye