Hamilelik ve cinsellik

aydost

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
517
318
29
Merhabalar 4 aylık hamileyim 4 aydır eşimle beraberliğimiz yok. Artık doktor izin verdi fakat eşim sertleşmesinde sıkıntı yaşıyor çok çabuk kaybediyor önceden yoktu bu sorun strese giriyor neden böyle acaba

Hamile olduğun için eşin tedirgin olmuş olabilir canım

4 ay ara verdikten sonra ve senin gebeliğinden dolayı gayet normal bir durum, birlikte aşarsınız o sorunu sabırlı hareket edin.

Stresten dolayo sertliği saglayamiyordur, normal bir durum.
Hamilelikte erkeklerde de zarar veririm korkusu oluyor. Bir de 4 ay yasak olmus. Onun etkisindedir.

Merabalar ben daha 6 haftalık hamileyim internetten okuduğum kadarı ile 3-4 aya kadar yasaklanıyormuş ilişki. Doktoruma sordum böyle bı yasak koymuyorum fakat en minimuma indirin haftada 1 defa gibi dedi sizce ne yapmalıyım?

4 aydır hiçbir yakınlaşma yasamadiniz mi? Penetrasyon şart değil başka şekilde de olabilir. Eşiniz bebeğe zarar verme endişesi yaşıyor sanırım. Önce başka şekilde yakınlaşın sonra ilişki yaşarsınız.

Gebeliğin durumuna göre doktorlar uyarıda bulunur. Bazen hiç yasaklanmaz, bazen hiç izin verilmez. Siz doktorunuzun sözünü dinleyin.

Benim iki hamileliğimde de yasak vardı ilk üç ay. Sonra duruma göre doktorunuz söyler size yasak mı değil mi. Herşey seks demek değil ki sadece sevişip yatabilirsiniz. Erkekler pipinin bebeğe degeceginden endişe ediyor ne kadar saçma olsa da çoğu böyle,doktor söylese bile ikna olmuyor çoğu

yaşadık tabi sadece birliktelik olmuyordu. Şuan doktor izin verdi. Sürekli Böyle sıkıntı olur mu iyi misin gibi soruları oluyor sonra tamamlanmadan kalıyor herhalde kafasında zarar verir miyim diye düşünüyor

Endise ediyor tabii normal. Siz yine eski düzene devam edin bir müddet, sonra yavaş yavaş birliktelik de olur. Hakimiyeti siz alın ustte olduğunuz pozisyonlar daha rahat ettirir.

Hamilelik döneminde erkekler böyle etkilenebiliyor bebege zarar veririm korkusu vs vardır biraz konuşarak rahatlatmaya çalışın ilk oglumda kocamda da vardı bu korku ilişki çok az oluyordu doktor yasagı olmadıgı halde sonra ona anlatarak çözdük biz yani zarar göreceği bişey olmadıgını olsa doktorun söyleyecegini vs söyledim şimdi 2.yi bekliyoruz bunda hiç o problem yaşanmadı biliyor artık bişey olmayacağını

Öyle mi dersiniz. Bene dünden beri düşünüyorum artık beni beğenmiyor mu diye
Yok canım öyle düşünme bnede suan 4 aylık hamileyim.hepimiz bu durumu yaşıyoruz.onlar tedirgin oluyor o nedenle.İcin ferah olsun.Bir çok tanidigimdada duymuştum bunu.Dogumdan sonra herşey normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…