Aynı sorun bende de var ben de şu an 20. haftamdayım bazen otururken ayağa kalkarken çok zorlanıyorum hatta uzanırken aynı problemle karşı karşıya geliyorum bacağım aksıyor Doktorumu sordugumda bel fıtığı olduğunu söyledi randevu aldım ben de işte cuma günü gideceğim ama hamilelikte bununla alakalı bir çözüm olmuyormuş zaten öncesinde de var diyorsun büyük ihtimalle fitiktır bu tedavi süreci sen de mutlaka randevu al normal doğum planlıyorsan bunun için mutlaka beyin ve Sinir cerrahi randevu alman lazım en azından bu konuda bilgilendirme yapabilirim çünkü apar topar doğuma girersen bu senin için sıkıntı olabilir fitik olan her insan normal doğum yapamıyor ve sen agridan bahsediyorsun aksaklıkdan bahsediyorsun tahmin ettiğim gibiyse eğer engel olacaktır ben de hep sırt ağrısı bel ağrısı yaşardım hamile kalmadan önce şimdi ciddi anlamda beni yürütmeyecek kadar ağrılar sebep olmaya başladı iki günü iyiysen üçüncü gün berbat oluyorum o yüzden ben de randevu aldım olur da gecenin köründe başlarsa beni devlet hastanesine götürürlerse normal doğumu alıp sakat kalacağımı o yüzden devlet hastanesinden özellikle randevu aldım ki rapor alacağım eğer normal doğum yapamazsam diyerekten her ihtimale düşünüyorum özele gidiyorum kontrolleri ama insanın başına her şey gelebilir o yüzden sen de tek bir al