Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende behçet hastasıyım ve hamilelik için uğraşıyorum
merhaba ben behçet hastasıyım 3ay önce normal doğum yaptım dünya tatlısı bi kızım oldu size tavsiyem normal doğum yapmayın çünkü genital bölgedeki yaralar iyleşmiyor hala tedavi görüyorum ama hamileligim çok rahatı geçmiş olsun şimdiden
merhaba.ben 28yaşındayım ve 4yıldır behçet hastasıyım.şikayetim agız yarasıyla başladı sonra genital bölgede çıktı.colchicum-dispet kulanıyorum.hamileyken ilk 2ay ilaç kullandım sonra yaralarım geçti.doktorum hamilelik hormonları behçet hormonlarını bastırmış dedi yani hiç şikayetim olmadı hamilelik sürecinde korkma.sezeryan en iysi oda dikiş sonuçta.fakat ben kızımı 1ay emzirebildim.doğum sonrası yaralarım çıkmaya başladı ilaç süte geçtiği için emziremedim.sakın korkma allah yardımcın olsun
moralim çok bozuk senağlama
2 aydır çektiğim sıkıntılar, acılar boşa gitti.doktorum hastalığımın baskın olduğu bir dönemde olduğunu baskılanamadığını bu yüzden belirtileri ve atakları sık yaşadığımı behcet ilacına yani colchicuma tekrar başlamamı ve 2-3 ay kullanıp tekrar hamilelik için bırakmam gerektiğini söyledi.İlacı bıraktığımda yine eskisi gibi olursa ben nasıl hamile kalabileceğim bilmiyorum.Hamileyken ilacı kullananlar olduğu halde doktorum ısrarla kullandırmıyor yani şimdi tekrar ilacı içip hastalığımı yatıştırıp tekrar bırakarak hamile kalmaktan başka şansım yok senağlama
merhebe canım
beni tanımışsındır
bende diğer arkadaş gibi sezeryanı tavsiye edicem benim dr. bana normal doğum yapamazsın demişti zaten
sana tavsiyem şu anda bende ilaç kullanmıyorum
bebek için biliyosun
stres yapma yaptıkça artıyor yaralar
biliyorum elinde değil ama gayret göster
birde senin kadın doğumcun özelmi
bak benim kadın doğumcum gerekirse aşılama bile yaparız diyor bu ay hamile kalamazsam
yani öyle 2 ay falan bekletmiyor
bu ay klomen diye bir ilaça başlıycam tekrar
bence dr unla tekrar görüş
benimde yaşım30 bu yaştan sonra ataklar azalıyor
bence ilacı kes 1 ay içinde yumurta takibi ile hamile kalma şansın çok yüksek
veeeeeeee unutma bizler stresle daha çok hasta oluyoruzz
şunuda belirtiyim ağzında çürük diş yada tartar varsa temizlettir
ağız yarası en çok bunlar yüzünden oluyor
ben şu anda dişlerimi yaptırıyorum çapadaki prof dedi gülseren hanım belki duymuşsundur
ondan izin alarak hamile kalmaya çalışıyorum
birde bana kadın doğumcum ilacını istersen hamile kalana kadar iç dedi
çünki benim eklemlerede vurdu
hamile kalınca hiçbirşey olmuyor yaraların arkadaşında dediği gibi enfazla 2 ay çıkıyor oda çok az
yani istersen biraz ilacına devam et ama sonrasında 1 ay kessen yeter bana çapadaki prof gülseren hanım öyle dedi
bende 1 aylığına kestim ayın 20sinde bebek için tedavim var
umarım sende stres yapmazsın ve bebeğine kavuşursun
bebek olunca dahada azalı-cak emin ol bebekler insanın neşe kaynağı
senin için dua edicem seni en iyi senin gibiler anlar:Saruboceq:
ben yeni katildim araniza dikkatimi cekti cunku ben de behcet hastasiyim ve bende hamile kalmak icin ograsiyorum bn 9yildir behcedim onceleri cok ama cok cektim olumlerden dondum ama simdi iyim allaha cukr ve 1 yildir hamile kalmak icin ograsiyorum ama kalamiyorum hap filan kollanmiyorum litfen deneyimlerinizi paylasin korkuyorum:uhm::CüvCüv:
askmesk cim bebek planlarını ileri tarihe atmışsın a
olsun ama korkma korktukça yaralar artıyo
evliliğinide tehlikeye atma ben de kaçkez boşa beni dedim eşime ama o yanımda oldu
sende bu hastalıktan zamanla daha az zedeleniceksin sadece ağzında çıkacak sonrada belki çok az çıkacak ve yok olucak ama bana dr.lar zamanı var dedi ve öylede oldu deiğim gibi özel kadın doğumcuya gidiyosan ben bu ay gebe kalmalıyın-m de yumurta takibi istiyorum de onlar yardımcı olsun istanbulda olsan sana önerebileceğim dr.lar var ama başka şehirdesin birde dr. gidince 1 yıldır kotunmuyorum falan de olmadı de yaralarının arttığını söyle o zaman farklı olur hemen yumurta takibi yaparlar bi kaç test yaparlar ben bu ay denemede bulundum:kedi:bakalım sonucu 1 aya kadar öğrenicem hamile kalırsam yazarım sana kendine dikkat et ve unutma birgün bitecek bende neler yaşadım ama bak hemen hemen yok oluyo artık . öptüm canım.