Merhaba arkadaslar,
Ben bu mesajimda makyaji,ojesi,manikuru,saci basinin bakimi rutin haline gelmis bayanlara sormak istiyorum.
Gerek keyfi bakim yapan gerekse is icabi bakim yapmak zorunda olan anne adaylari ne yapiyor?
Butun bunlari yapmak yasak mi? Yani 9 ay boyunca sabredip hicbir sey surup surustirmeyecek miyiz? Yoksa kullanilacak birtakim urunler var mi ?
Acikcasi ben hem isim geregi bakimli olmak zorundayim hem de kendimi iyi hissetmek icin. Zaten hamilelik boyunca sisiyoruz, az da olsa cirkinlesiyoruz. Esimizin gozunde de bakim onemli bence.
Hamileyim diye kendimi birakmak istemiyorum. Herseyi olmasa da bazi seyleri yapabilmek iatiyorum.
Sizlerden ricam, hamileliginiz boyunca yapabildiginiz bakimlar neler? Mesela ruj surebiliyor musunuz oje surebiliyor musunuz? Suruyorsaniz bitkisellik anlaminda ya da dogallik anlaminda kullandiginiz belli bir marka var mi?
Mesela nemlendiriciler,goz kalemleri,fondoten ve pudralar goz farlari ojeler???
Ben hamilelikten dolayi bebege zarar gelmesin diye ne yapacaksam internetten bakiyorum. Zararliysa kullanmiyorum.
Sizlerin kullandigi ve zararsizligini teyyid ettiginiz urunler varsa paylasmanizi rica ediyorum.