Hamilelik ve artımed test

Eylueylul1148

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
231
40
18
24
Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı

Bildiğim kadarıyla ilk 15 dk içinde çıkan silik çizgi dâhi olsa yüksek ihtimal gebeliği işaret eder. En güzeli hemen kan tahlili yaptirman sağlık ocaklari bile yapıyor

Bildiğim kadarıyla ilk 15 dk içinde çıkan silik çizgi dâhi olsa yüksek ihtimal gebeliği işaret eder. En güzeli hemen kan tahlili yaptirman sağlık ocaklari bile yapıyor
Tekrar test yaptım ve negatif . Herkes artımed yalancı pozitif çıkartıyor diyor. Ve benim son ilişkim üstünden 8 hafta geçti ve ilişkiden sonra da adet oldum sizce güvenebilir miyim teste

Artmed yalancı pozitif veryor canım dün bende yptm ikinci çizgi çıktı kan verdim negatif dokdor daha çok erken dedi olsa çık.z dedi doğurganlık süreci yeni bitti dedi bekle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…