Hamilelik ve antidepresan

papatya01zeynep

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
11
0
1
32
Merhaba sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı ben 22 haftalık hamileyim daha önce antidepresan kullanıyordum . Panik atak ve anksiyete sebebiyle hamile kalınca ilacı bıraktık ama suan alttan alttan beni yokluyor bu hastalık yine doktoruma gittim bana ilaç verdi ve emizirirkende kullanabilirsin dedi ama yinede düşünüyorum bebeğe bir zararı olur mu emzirirken bir sıkıntı yaratırım Varmı benim gibi olanlar yardımcı olucak annelerimiz tavsiyelerinize ihtiyacım var

Pasiflora diye şurup var bende de panik atak var aynı şekilde ilaç alıyordum gebelik planım var dedim psikiyatriste oda pasiflora içersin dedi. Tamamen bitkisel bir şurup. Genede dr danış

Pasiflora diye şurup var bende de panik atak var aynı şekilde ilaç alıyordum gebelik planım var dedim psikiyatriste oda pasiflora içersin dedi. Tamamen bitkisel bir şurup. Genede dr danış
Doktorum söyledim canım l..ral diye bir ilaç verdi Hic zararı yok dedi ama yinede korku var içimde iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…